• Perlane / Restylane læbeforstørrelse I Udlandet

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Perlane / Restylane læbeforstørrelse I Udlandet

Perlane og Restylane kan bruges til at udfylde større rynker og folder i huden, så disse udglattes. Perlane og Restylane har kun effekt på de dynamiske (mimiske) rynker, det vil sige rynker, der opstår når ansigtsmusklerne sammentrækkes. Restylane og Perlane kan også bruges til forstørrelse af læberne.

Produkterne har ingen virkning på hverken de fine rynker i ansigtet eller på akne-ar. Hertil er det nødvendigt med f.eks. dermabrasio-, peeling- eller laserbehandling. Restylane og Perlane er kun velegnet, hvis rynkerne har en vis dybde, og de kan ikke fjerne rynkerne helt.

Dynamiske rynker vil uanset fyldstoffet fortsat opstå, så længe der er muskler, der trækker sig sammen. Ofte kombineres behandlingen derfor med muskellammende stoffer som Botox/Dysport.

Generelt om indsprøjtning af ikke-permanent filler

Perlane og Restylane er en krystalklar gelé, der er fremstillet af hyaluronsyre. Hyaluronsyre eksisterer naturligt i alle levende organismer.

En af fordelene ved disse produkter er, at substansen – altså hyaluronsyren – forekommer naturligt i mennesker og alle dyr, hvorfor allergiske reaktioner er sjældne.

Resultatet af en behandling kan ses med det samme. Men vær opmærksom på, at Perlane og Restylane har effekt i op til ét år (6-12 måneder), hvorefter man skal have endnu en behandling.

Hvis man ønsker et permanent resultat, med samme kosmetiske resultat som Perlane og Restylane, kan man vælge et andet fyldstof kaldet Aquamid.

Proceduren

Behandleren vil starte med at desinficere din hud for at undgå infektion. Med en tynd nål injiceres Perlane eller Restylane ind i det øverste lag af huden. Hyaluronsyren binder vand og ekspanderer derved vævet. Nålestikkene kan gøre en smule ondt. Antallet af stik afhænger af behandlingens karakter og omfang.

Bedøvelse

Ingen bedøvelse eller lokalbedøvelse. Behandlingen foretages ambulant.

Bivirkninger og risiko for komplikationer

Efter behandlingen vil det behandlede område være rødt og ømt. Måske vil man også føle, at huden kløer. Dette forsvinder typisk efter 1-2 dage. Der går typisk lidt længere tid før hævelserne har lagt sig helt.

Der er risiko for, at bakterier bliver ført ind under huden ved injektionen. Dette kan give infektion, som kan vise sig ved hævelser, intens varme og smerter.

Allergiske reaktioner, opblussen af akne og misfarvninger af huden er sjældne risici.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages straks efter behandling. Det tilrådes ikke at berøre det behandlede område indtil 6 timer efter behandling. Herefter kan let make-up anvendes.

Derudover bør du ikke udsætte det behandlede område for kraftig varme (sol eller solarium) eller kraftig kulde i op til 3 uger.

Behandlingens varighed

Behandlingen tager under en halv time.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram