Fedtsugning i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Fedtsugning foretages ved at fjerne det overskydende fedt på de ønskede steder. Rør føres et lille stykke ind under huden og suger, indtil det ønskede resultat opnås. Du kommer til at bære bandage på det område, hvor indgrebet er foretaget.

I hvor lang tid, du skal beholde bandagen på kroppen, afhænger af, hvor du er blevet opereret, og går fra en enkelt uge til to måneder. Du bør gå til eftertjek hos din egen læge. Vi anbefaler henholdsvis to og fem måneder efter indgrebet.

NB: En fedtsugning kan ikke foretages som erstatning for almindelig motion.

Hvordan forbereder jeg mig til operationen?

Du må ikke indtage føde nogle timer inden operationen. Du vil få en udførlig instruks af kirurgerne på klinikken. Vores kirurger fraråder desuden brugen af alkohol nogle dage inden operationen. Det giver nemlig øget risiko for blødninger.

Du skal desuden holde dig fra store mængder af E-vitamin og acetylsalicylsyre. Har du gigt, skal du gøre opmærksom på dette. I så fald skal du muligvis nedsætte dit medicinforbrug i en periode inden operationen.

Hvem egner sig til behandlingen?

Hvis du er over 18 år, kan du formentlig få foretaget en fedtsugning. Inden man tager beslutningen om at blive opereret, er det altid værd at overveje, om det er muligt at komme af med fedtet ved hjælp af motion. Den endelige vurdering af din egnethed træffes af de professionelle kirurger på klinikken.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Fedtsugning er blandt de mest sikre operationer i dag. Men som ved alle operationer er der ingen garanti. Af bivirkninger kan nævnes smerter umiddelbart efter operationen, hævelser og blå mærker. Alle er midlertidige. Af komplikationer kan nævnes infektioner, væsketab og blødninger. Dette sker yderst sjældent.

Er behandlingen permanent?

Ja, behandlingen er permanent, og under alle omstændigheder bliver fedtdannelsen i det sugede område besværliggjort i fremtiden. Men du kan som nævnt ovenfor ikke undvære motion. Og der er ingen garanti for, at fedtet ikke vender tilbage. Det er op til patienten at tage vare på sin krop, når behandlingen er overstået.

Bliver man bedøvet?

Ja. Omfanget af din operation afgør, hvorvidt du bliver fuldt bedøvet, eller om lokalbedøvelse er tilstrækkeligt.

Gør det ondt?

Du er bedøvet under selve behandlingen og mærker derfor ikke noget. Når du vågner, er det naturligt at føle svage smerter, som dog aftager med tiden.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg ikke gør noget galt?

Du vil få alle nødvendige instruktioner på klinikken.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve operationen varer 1-4 timer, men du bliver indlagt på klinikken til dagen efter for at sikre et vellykket resultat.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Arbejde, der ikke er fysisk krævende, kan som regel optaget efter bare et par dage. Fysisk krævende aktiviteter skal du afholde dig fra i 1-2 måneder efter operationen. På klinikken vil du få klar vejledning, når du oplyser dit erhverv.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram