Brystreduktion For kvinder I Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Nogle kvinder har så store bryster, at det er direkte generende for dem. Det kan både skyldes kosmetiske årsager og fysiske gener forårsaget heraf, for eksempel rygsmerter.

Operationen foretages ved, at kirurgen først og fremmest optegner de steder, hvor patienten ønsker, at snittene skal ligge, og hvor brystvorten ønskes placeret.

Hvis du ønsker, kan du få gjort brystvorten lidt mindre end før, så proportionerne passer bedre. Efter optegnelserne fjerner kirurgen en mængde brystkirtelvæv, så dine bryster får den størrelse, du ønsker. Dine syninger kan tages af af egen læge efter cirka to uger.

Er behandlingen permanent?

Ja, en brystreduktion er permanent.

Hvordan forbereder jeg mig til operationen?

Du må ikke spise fra sent aften dagen inden operationen. Du skal også afholde dig fra at drikke efter klokken seks om morgenen.

Hvem egner sig til en brystreduktion?

Alle over 18 med fuldt udviklede bryster egner sig principielt til en brystreduktion. Vi opfordrer dog ofte patienter til at vente til det fyldte 21. år. Dette beror på en nærmere bedømmelse af problemets omfang.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Blå mærker og smerter er ikke usædvanlige umiddelbart efter operationen. Af risici skal nævnes infektioner og blødninger. Det er før forekommet, at amning er blevet besværliggjort efter operationen. Dette sker dog yderst sjældent og er aldrig forekommet på BMP Klinik i Litauen.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg ikke gør noget galt?

Du vil få alle de nødvendige instruktioner på klinikken.

Bliver man bedøvet?

Du bliver lagt i fuld bedøvelse og kan også modtage noget beroligende samt søvndyssende, hvis du ønsker.

Gør det ondt?

Under operationen er du naturligvis bedøvet og mærker derfor ingenting. Når du vågner, er det ganske normalt at føle visse smerter. Du kan få smertestillende medicin mod det, hvis du ønsker.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve operationen varer nogle timer, men det er nødvendigt for dig at blive indlagt på klinikken i to dage. Det sker for at tjekke, at alt er gået vel.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Arbejde uden nogen fysiske anstrengelser kan genoptages efter en uge, ofte er det dog bedst at vente to til tre uger afhængigt af arbejdets karakter. Vi opfordrer dig til at drøfte din specifikke jobfunktion med vores kirurger.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram