Tilskudsmuligheder

Den offentlige sygesikring

For at få tilskud fra det offentlige skal du i første omgang have en henvisning fra din læge. For at lægen kan give dig en sådan, skal det være en fysisk gene, der laster dig. Det afgørende kriterium for, at sygesikringen dækker din operation, er nemlig, at det ikke er et spørgsmål om et flottere udseende, som har at gøre med personens psyke, men derimod et problem, der begrænser dig fysisk. Dette kan være en subjektiv vurdering, som derfor afhænger af, hvilken læge du spørger.

Når du har fået henvisningen fra en læge, til et hospital, som har en samarbejdsaftale med Amtsrådsforeningen er det efterfølgende op til det pågældende hospital at vurdere, om problemet er fysisk snarere end psykisk. Her træffes så den endelige afgørelse.

Større operationer, som ofte, men ikke altid dækkes af den offentlige sygesikring:

- Fjernelse af meget hængende maveskind, brystreduktion, rekonstruktion af bryst efter kræftoperation, brandsårsskader, fjernelse af livmoder eller operation af nedhængende livmoder, operation af småbørns stritører.

Mindre operationer, som ofte, men ikke altid dækkes af den offentlige sygesikring:

- Fjernelse af talgkirtler, åreknuder, modermærker og fedtknuder, voldsom akne og udbedring af skæmmende ar.

Sygeforsikringen ”Danmark”

Sygeforsikringen ”danmark” yder tilskud til visse operationer foretaget i Danmark og andre EU/EØS lande.

Klik her for mere information om ”Danmark”.

Forsikringsselskaber

Det kan godt betale sig at være opmærksom på de muligheder, der er gennem dit forsikringsselskab. En almindelig ulykkeforsikring dækker nemlig ofte tandskader. Det samme gælder en ansvarsforsikring, hvis din ulykke er opstået på grund af en andens adfærd. De præcise betingelser og muligheder varierer naturligvis, hvilket du må undersøge nærmere på egen hånd.

Tilskud for udvalgte persongrupper

Både folkepensionister og arbejdsledige har muligheder for at få tilskud til tandbehandlinger. Det gælder dog kun i særlige tilfælde. For pensionister gælder det Pensionslovens § 17, og beløbets størrelse er afhængigt af din bopæls beliggenhed og din formues størrelse. Arbejdsledige skal slå op under Bistandslovens § 46 og 58. Her gælder, at du kan få bistand på grund af din ringe økonomiske situation og/eller har været ude for en ulykke. Ansøgningerne sendes i begge tilfælde til din kommune.

Læs i øvrigt: Priser på tandlægeydelser (Honorartabeller) med tilskud

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram