Kaskaloglu Eye Hospital
- Izmir, Tyrkiet

Kaskaloglu Eye Hospital blev stiftet i år 2000 af Prof. Mahmut Kaskaloglu, som er ekspert inden for øjenkirurgi. Hospitalet er beliggende i den Tyrkiske by Izmir og har som sit erklærede mål at diagnosticere og behandle alle former for øjenlidelser. Hospitalet sættet altid patientsikkerhed i fokus.

Prof. Mahmut Kaskaloglu

Prof. Mahmut Kaskaloglu er stifteren af Kaskaloglu Eye Hospital og medlem af Eye Institute of Oftalmologi (studiet og behandlingen af øjets sygdomme).

Prof. Kaskaloglu har viet over 35 år af sit liv på at undervise om og praktisere oftalmologi. Hvert år udfører han over 2000 RLE, grå stær- og LASIK-operationer, ligesom han deltager i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden. Han er nu ejer af to hospitaler i Tyrkiet som udelukkende beskæftiger sig med øjet og øjenkirurgi.

Prof. Kaskaloglu nyder derfor stor respekt både lokal og internationalt, hvor han holder foredrag og forelæsninger for andre øjenkirurger. Han blev i 2002 tildelt Best of the Show Award på American Academy of Ophthalmology Congress i Orlando. For at sikre et optimalt resultat står Prof. Kaskaloglu Team for din øjenoperation.

Dr. Bilgehan Sezgin ASENA

Dr. Bilgehan Sezgin Asena er Prof. Kaskaloglus højre hånd. Hun har været ansat på hospitalet siden 2004, lige siden KirurgiRejser sendte de første danskere til hospitalet.

Dr. Asena er specialist inden for laserbehandling af øjnene og ikke mindst RLE-operationer, hvor patienten får udskiftet kroppens naturlige linse. Siden 2004 har Dr. Asena succesfuldt opereret omkring 5000 patienter alene fra Skandinavien.

Dr. Asena er en del af Team Kaskaloglu som står får at operere internationale patienter, heriblandt KirurgiRejsers. Hvert år udfører hun omkring 1500 øjenkirurgiske operationer som har medført at Dr. Asena er én af de mest erfarne på området.

Sammen med Prof. Kaskaloglu deltager hun ligeledes i talrige videnskabelige konferencer rundt om i verden.

Team Kaskaloglu

Kaskaloglu Eye Hospital er en del af den rivende udvikling, som øjenkirurgien har gennemgået de seneste år. Hospitalet investerer derfor konstant i det nyeste udstyr – og du kan derfor være sikker på at blive behandlet med den nyeste teknologi, og af de mest erfarne kirurger.

Besøg hospitalets hjemmeside ved at klikke her.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram