KirurgiRejser

International Health Care ApS

KirurgiRejser er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udlandske hospitaler.
KirurgiRejser tilbyder kvalitetsbevidst sundsheds- og kosmetisk kirurgi på anerkendte, kompetente og specialiserede hospitaler i udlandet til hele Norden, samtidig med, at der opnås besparelser i forhold til danske udbydere.

KirurgiRejser hospitaler inden EU er desuden godkendt af Sygeforsikring Danmark så der er mulighed for tilskud til sin operation i udlandet.

Hvorfor vælge os?

Vores  kirurger og hospitaler har naturligvis patientforsikringer, hvis der mod forventning skulle opstå komplikationer.

Kvalitet

KirurgiRejser går ikke på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Vi sætter kvaliteten i højsæde, og vores klinikker benytter kun specialuddannet personale som har omfattende erfaring med danske og vestlige patienter. Ydermere benyttes de nyeste teknologier og internationalt anerkendte kirurger og professorer. KirurgiRejser sætter en dyd i at udvælge netop de hospitaler hvis resultater taler for sig selv.

Besparelser

Vælg KirurgiRejser og opnå store besparelser.

Ingen venteliste

Hos KirurgiRejser springer du ventelisten over. I Danmark er det velkendt at hospitalerne har lange ventelister, disse undgår du ved at vælge KirurgiRejser. Du kan komme til når det passer dig, og typisk inden for 1 – 2 uger!

Tilskudsmuligheder

Selvom vores behandlinger foregår i udlandet, er der ofte økonomisk støtte at hente hjemmefra.

Klik her for at læse mere om tilskudsmuligheder.

Finansiering

KirurgiRejser har indgået en fornem aftale med Sparbank Vest som stiller vores kunder rentefrie og lavrentelån tilgængelig.

Klik her for at læse mere om finansiering.

Let og enkelt

Udfyld bestillingsformularen her på siden, så klarer vi resten. Vores rejseguide er med fra start til slut.

Service

Vores servicemindede rejsekonsulenter sidder klar på telefon +45 | 35 38 77 77 hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er selvfølgelig også yderst velkommen til at kontakte os skriftligt ved at udfylde kontakt-formularen på denne side

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram