Penisfortykkelse-Operation i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Der anvendes kroppens eget fedt, som skæres enten fra hofte, mave, lysken, folderne mellem bagdel og lår eller furen mellem ballerne.

Fedtet sprøjtes ind omkring penisskaftet sædvanligvis i portioner af 20-30 ml ad gangen. Der indsprøjtes ca. 30-40 % mere end umiddelbart nødvendigt, da man af erfaring ved, at der forsvinder så meget efter nogle måneder.

Hvem egner sig til behandlingen?

Mænd som har mindre selvværd over at have en tynd penis.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Nogle gange kan det være nødvendigt at komplementere og efterjustere for at få den ønskede volumen. Fedtet kan have svært ved at blive optaget i huden.

Der forekommer som regel blå mærker og hævelse hvor fedtet er sprøjtet ind. Erektionen nedsættes ikke, heller ikke følelsen i huden eller hovedet. Risiko for hævelse kan nedsættes ved at hvile i liggende stilling, så meget som muligt.

Er behandlingen permanent?

Det er ikke til at vide – det er forskelligt, hvordan kroppen tager imod det indsprøjtede fedt.

Bliver man bedøvet?

Ja, man kommer i fuld narkose.

Gør det ondt?

Selve indgrebet gør ikke ondt, da man er i narkose. Der er smerte efter injektionerne, dette kan dulmes med smertestillende tabletter, uden acetylsalicylsyre, da det forhaler størkningsprocessen.

Der vil forekomme blå mærker og kraftig hævelse de første par uger. Spontane erektioner kan være smertefulde, men det fortager sig efter et par uger.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Den første måned må der ikke udføres kraftig fysisk aktivitet, ej heller sex.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram