Øjenoperation i Udlandet

Hvorfor vælge KirurgiRejser?


De bedste priser på  RLE-linseudskiftning, EDOF-linser 14.995,- kr / øje, 10 års garanti.                 
Verdens førende producenter af linser: Alcon Vivity linser 16.495,- kr / øje, 10 års garanti. 

KirurgiRejser er de eneste i Skandinavien som tilbyder RLE-behandling med
den nyeste generation af linser

- Livslang garanti på linserne.
- 10 års garanti på behandlingen.
- Femtosekund-laser i forbindelse med RLE-behandling.
- KirurgiRejser har sendt tusindvis af glade patienter til Kaskaloglu Eye Hospital, over de seneste 20 år.
- KirurgiRejser er kendt for kun at tilbyde behandling med den nyeste og bedste teknologi uden at gå på kompromis med kvaliteten eller linsetyper.
- Kaskaloglu Eye Hospital er anerkendt og modtager dagligt patienter fra hele verden, er anerkendt over hele verden.

Hurtigt, nemt, sikkert og billigt!

KirurgiRejser er den ældste og største virksomhed i Skandinavien inden for kirurgirejser og har derfor, velfungerende samarbejder med en af verdens førende professorer inden for øjenkirurgi. Dette har resulteret i en succesfuld operationsprocent på 99,9% siden 2004, med tusindvis af Europæiske patienter!

Uanset om ung, eller over 40, så har vi løsningnen til dig.  

For dig der er ung (under 40):
KirurgiRejser tilbyder dig et nyt syn med den nyeste teknologi på området, blandt andet Zyoptix Wavefront, Femtosekund (FS-60!), Pentacam (HR) eller SMILE.

For dig der er ældre (over 40):
Udskiftning af linser: Carl Zeiss (tysk producent),  Alcon Vivity (producent fra USA) eller Lucidis EDOF IOL (producent fra Schweiz). Alcon og Lucidis benytter den nyeste teknologi med trifokale linser med ”EDOF-egenskaber” (extended range of focus) - altså udvidet fokus. Dette er den nyeste geration af linser, som endnu kun tilbydes i få lande!

Desuden tilbyder vi som de eneste i Skandinavien 10 års garanti på vores øjenkirurgi. Du er sikret en høj kvalitet og sikkerhed hos KirurgiRejser. 

Garanti 
Der er 10 års garanti på alle udførte behandlinger - denne udstedes direkte af hospitalet. Garantien dækker efter de internationale regler for LASIK. Ved RLE er der altid livslang garanti på linserne. Garantibeviset udleveres på hospitalet.

BESTIL NU – (Pris og kvalitetsgaranti!)

- Bestil nu – rejs i morgen.
- Direkte fly på 3 timer til ca. kr. 1.500,-
- Hotelophold, 2 nætter ca. kr. 350,-
- Operationen tager 3 minutter
- Prisgaranti 10 års garanti
- Hele forløbet kræver kun 2 nætter (eks. tors – lør)
- Bliv opereret af én af Europas mest erfarne øjenkirurger
- 24 timers servicetelefon
- KirurgiRejser har eksisteret siden 2004
- Mere end 20.000 patienter har været af sted!

Hvilken øjenkirurgisk behandling?

Det kan være svært at overskue hvilken øjenkirurgisk behandling man vil få mest gavn af. Derfor har vi forsøgt at gøre dette overskueligt for dig, vha. nedenstående skema. LASIK er den mest normale behandling, og de fleste egner sig til denne. Bemærk at din synsstyrke samt eventuelle bygningsfejl, ikke er det eneste som spiller ind.

Som regel kan dele det op således:

Patienter mellem 18 – 40 år: FS-LASIK / Relex Smile / eeLASIK
Patienter over 40 år: RLE m. trifokale linser (ZEISS)

 FS-LASIK el. RLE (> 40 år)ICLCLE /RLE
Nærsynethed:til -15 dptfra -15 til -20 dptfra -20 dpt
Langsynethed:til +5 dptfra +7 til +8 dptfra +8 dpt
Bygningsfejl:til 6 dpttil 6 dpttil 6 dpt

Behandlinger:

Tillægsprodukter til LASIK:

Nærsynethed

Hvor besynderligt det end kan virke, betyder nærsynethed, at du ikke kan se ting, der er langt væk. Sædvanligvis ligger problemet i, at dine øjenæbler er for lange, eller at din hornhinde er for buet. Når du har det problem med dine øjeæbler, er det fordi, fokus er foran din nethinde, og når lyset når nethinden, bliver billederne uklare og spredes.

Langsynethed

Langsynethed betyder, at du ikke kan se ting, der er tæt på dig. Hvorfor? Fordi hornhinden ikke er buet nok eller fordi dine øjenæbler er for korte. Desværre ligger fokus bagved nethinden i denne situation. Når lyset trænger igennem nethinden, bliver alt uklart igen, fordi billederne burde være fokuserede inden de når nethinden, og ikke efter.

Astigmatisme / Bygningsfejl

Hvis du lider af astigmatisme, er det sandsynligvis, fordi dine øjenæbler har form som en fodbold, hvor de i stedet burde have haft en mere sfærisk form. I stedet for at fokusere på et punkt, fokuserer det lys, der trænger ind i øjet, på mange forskellige punkter og de billeder, du modtager, er uklare og uskarpe.

Du kan være både astigmatisk og samtidig lide af enten nærsynethed eller langsynethed, sidstnævnte kræver dog et bifokalt syn. De fleste mennesker klarer problemet med forbedrende linser – enten briller eller kontaktlinser – men en laseroperation kan give dig muligheden for at se uden briller, hvis du enten er nærsynet eller astigmatisk. Et laserapparat er blevet godkendt til behandling af langsynethed, men der er foretaget mindre forskning dette område.

Presbyopi / gammelmandssyn

Blandt befolkningsgruppen på 40 eller derover er det sjældent at finde et individ, der ikke har behov for en eller anden form for synsfremmende hjælpemiddel, det kan blot være et par billige læsebriller fra apoteket. Langsynede mennesker opdager pludselig, at de har behov for længere arme for at læse avisen eller en restaurantmenu. Nærsynede mennesker begynder at tage deres briller af oftere, når de skal læse noget tæt på. Problemet med at se ordentligt bliver værre med alderen, kender de fleste af os til, det hedder presbyopi eller gammelmandssyn. Virkningen af presbyopi er, at vi bliver mere og mere langsynede, jo ældre vi bliver.

Mono- og multifokale linser

Traditionelt set har kunstige linser været monofokale. Dette betyder at linserne giver skarpt syn på kun én afstand (nært, medium eller langt). Ulempen med forrige generations kunstige linser, har hele tiden været, at man på andre distancer end hvad linsen er ment for (vanligvis afstand), har måttet benytte læsebriller el. briller med overgang. For mange der har kunstige linser, er det altså helt umuligt at bruge en computer eller læse et prisskilt uden briller.

De nye multifokale og akkommoderende linser, tilbyder muligheden til at se godt på mere end én afstand uden briller eller kontaktlinser.

Trifokale linser
Helt nyt er trifokale linser fra Carl Zeiss og Alcan hvor der er tre fokuspunkter. Trifokale linser kommer problemet med “mellemstykket” til livs. Grundet de tre fokuspunkter er patienten nu i stand til at fokusere skarpt på alle afstande.

Alcon Vivity og Lucidis EDOF IOL (NYHED):
Alcon Vivity (producent fra USA) og Lucidis EDOF IOL (producent fra Schweiz) benytter den nyeste teknologi med trifokale linser med ”EDOF-egenskaber” (extended range of focus) - altså udvidet fokus. Med normale linser, kan visse patienter opleve såkaldte halos ved fx natkørsel, men med disse nye linser (Alcon Vivity el. Lucidis EDOF IOL) kommer man dette problem til livs. Dog i sjældne tilfælde der være behov for briller med en lav styrke, til at læse med småt – selvom erfaringen viser, at langt de fleste patienter slipper helt af med brillerne. Alcon Vivity og Lucidis EDOF IOL er den foretrukne linse til dig, som fx kører i bil meget i nattetimerne.

Monovision

Monovision betyder i alt enkelthed, at en patients øjne bevidst bliver korrigeret til forskellige styrker. Dette medfører at patienten med det ene øje ser godt på kort afstand, og med det andet ser godt på lang afstand. Patienten vil ikke bemærke denne forskel, da hjernen er i stand til at kunne tilpasse sig efter de nye omstændigheder. Det betyder at hjernen automatisk vil få det ene øje til at dominere når man ser langt, og når man ser nært, omvendt.

Eksempelvis kan man forestille sig at en patients højre øje bliver korrigeret til 0 og venstre øje forbliver en smule nærsynet, -1. Således vil patienten være i stand til at kunne se langt med sit højre øje, og læse med sit venstre, og dermed slippe for at skulle bruge (læse-)briller.

For nogle kan det være svært at vænne sig til uligheden, og derfor anbefales det at afprøve teknikken inden behandlingen påbegyndes. Dette ved at gå med kontaktlinser som skaber denne ulighed i nogle uger.

NB: Da det er umuligt at formulere enhver komplikation, der kan opstå som resultat af indgrebet, er listen over komplikationer nævnt her på KiurrgiRejser, ikke nødvendigvis fuldstændig. Det anbefales at du konsulterer din øjenlæge såfremt du er usikker omkring behandlingens risici, bivirkninger og/el. komplikationer.

KirurgiRejser kan ikke holdes ansvarlig for den behandling som udføres på klinikken. Aftale om behandling sker udelukkende mellem patienten og hospitalet. Alle vores rejsende er dækket af vores egnethedsgaranti .

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram