Forstørrelse af Venusbjerg i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at man foretager lidt fedtsugning evt. fra rumpen eller maven alt efter hvor der er mest at tage af. Dette indsprøjtes i venusbjerget.

Hvem egner sig til behandlingen?

Kvinder som er færdigudviklede og hvor venusbjerget ikke synes fyldigt nok.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Der er altid risiko for betændelse og efterblødning, og daglig vask uden brug af sæbe anbefales. Man ved, at en del af det indsprøjtede fedt opløser sig selv langsomt og effekten derved udebliver, derfor sprøjtes ofte 30-40 % mere fedt ind end det der umiddelbart er nødvendigt.

Er behandlingen permanent?

Både og – Det kommer an på, hvordan kroppen optager det fedt, der er indsprøjtet. Det kan være nødvendigt at behandle igen, hvis venusbjerget ikke har den ønskede størrelse.

Bliver man bedøvet?

Man bliver som regel lokalbedøvet.

Gør det ondt?

Selve indgrebet gør ikke ondt, men området vil være blåt 3-4 uger efter indgrebet. Smerter lige efter indgrebet kan afhjælpes med tabletter uden indhold af acetylsalicylsyre, da dette besværliggør helingsprocessen.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Man kan somregel arbejde inden for en uge, hvis man ikke har hårdt arbejde. Sport og kraftig fysisk udfoldelse og direkte tryk på operationsområdet skal undgås i 3-4 uger efter indgrebet.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram