Formindskelse af Venusbjerg i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at overskydende fedt suges ud af venusbjerget. I tilfælde hvor kvinden har tabt sig meget, er det som oftest også nødvendigt med et kirurgisk indgreb, hvor overskydende hud skæres bort og syes.

Hvem egner sig til behandlingen?

Kvinder som er færdigudviklet, og hvor venusbjerget er for stort og ikke harmonerer med resten af kroppen. F.eks. hvis kvinden er meget slank eller har tabt sig meget, og venusbjerget hænger.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Der er altid risiko for betændelse og efterblødning, og daglig vask uden brug af sæbe anbefales. Desuden vil området være blåt 3-4 uger efter indgrebet.

Er behandlingen permanent?

Ja.

Bliver man bedøvet?

Man bliver lokalbedøvet.

Gør det ondt?

Selve indgrebet gør ikke ondt, da man er lokalbedøvet. Normalt vil der forekomme ømhed ca. 3-4 uger efter. Lige efter indgrebet kan anvendes smertestillende tabletter uden indhold af acetylsalicylsyre, da dette fortynder blodet og dermed gør helingsprocessen mere besværlig.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Som regel kan man arbejde efter et par dage.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram