Overvejelser Inden Øjen-Operationen

Inden man lægger sig i hænderne på en tilfældig kirurg, er det en god idé, at gøre sig nogle grundige overvejelser. Hos KirurgiRejser sætter vi kvaliteten i centrum – intet for os er mere vigtigt, end kvaliteten vi yder vores kunder. Dette betyder, at vi nøje har udvalgt hospitaler og klinikker, som har levet op til vores kvalitetskrav.

Det en god idé, at gøre sig følgende overvejelser inden valg af klinik/hospital/kirurg i udlandet…

  • Læs, læs, læs. Det er en god idé at sætte sig godt ind i sin situation, og læse om hvilken behandling der passer bedst til én. Således slipper man for at betale ekstra for eventuelle tillægsprodukter som man slet ikke har behov for. På følgende side kan du læse mere om hvilken behandling der passer bedst til dig: Hvilken behandling egner sig bedst til mig…
  • Hvem arranger rejsen? Hvor stor erfaring har selskabet, har selskabet evt. deltaget i nogen nyhedsmedier og er selskabet medlem af Rejsegarantifonden?
  • Hvilken klinik benytter selskabet sig af? Er denne internationalt kendt?
  • Hvilken kirurg/læge udfører behandlingen? Er han/hun verdenskendt, og hvor megen erfaring har denne?
  • Hvilken teknologi benyttes? Husk at bare små forskelle har betydning (som fx forskellen på en LASIK- og en LASEK-behandling. I dette eksempel er LASEK-behandlingen en meget ældre teknologi)
  • Hvilket udstyr benyttes? Tilbyder selskabet fx Femtosekund-laser (nyeste udstyr-teknologi inden for LASIK-behandlinger)?
  • Husk at prisen ikke alene er afgørende, men at kvaliteten er det vigtigste når det drejer sig om sin krop.
  • Undersøg hvilke garantier du er dækket ind under.

KirurgiRejser har sendt mere end 10.000 danskere af sted til udlandet for at få foretaget kirurgi, og er hermed Skandinaviens førende kirurgi-rejsebureau. Vi har fremstået positivt i adskillige nyhedsmedier… og benytter kun nogle af verdens bedste kirurger indenfor deres felt. Alle vores klinikker og kirurger er dækket af forsikringer, og KirurgiRejser tilbyder 10 års garanti på alle vores synskorrigerende behandlinger. KirurgiRejser tilbyder Femtosekund-laser. Af bl.a. disse årsager, kan vi garantere dig den optimale tryghed samt kvalitet, til absolut lave priser.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram