Brystforstørrelse i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Der bliver lavet et lille snit i folden ved dine bryster. Herefter kan implantaterne sættes ind.

Du kan vælge, om implantaterne skal lægges oven på eller under musklen. Inden operationen har du modtaget rådgivning fra kirurgen og aftalt, hvilke ønsker han/hun skal indfri, f.eks. om du skal have silikone- eller saltvandsimplantater. Slutteligt syes dine bryster sammen.

Er behandlingen permanent?

Implantaterne kan med tiden flytte sig en smule, så resultatet ændrer sig. Dette skyldes udelukkende forandringer ved kroppen, og altså ikke implantaterne. Ydermere er det langt fra heller ikke alle som oplever dette, men nogle gør. Således kan det dermed diskuteres hvorvidt behandlingen er permanent eller ej. Hvis man er tilfreds med sine bryster og implantaterne, er der intet i vejen for, at lade dem sidde hele sit liv.

Bemærk at vi tilbyder livslang garanti på vores implantater!

Hvis du bliver syg i 3-4 uger før operationen, bør du formentlig udsætte den. Grunden er, at der kan gå tid, før menneskers immunforsvar er på toppen igen. Det gælder især såkaldte betændelsessygdomme som fx forkølelse eller influenza. Men under alle omstændigheder bør du kontakte kirurgirejser.dk, som vil kontakte klinikken for at få en endelig afgørelse.

Hvordan forbereder jeg mig til operationen?

Du må ikke bruge blodfortyndende medicin som fx kodimagnyl eller Aspirin tre uger før operationen, og du skal ligeledes afholde dig fra brugen en uge efter operationen. Det skyldes, at der på den måde opstår større risiko for blødninger.

Hvem egner sig til en brystforstørrende operation?

Det er principielt muligt at få foretaget brystforstørrelse som 18-årig. Kirurgirejser.dk opfordrer dog, at man overvejer at vente til det fyldte 21. år, så man er sikker på, at ens bryster er fuldt udviklede. Du kan eventuelt blive undersøgt på en dansk klinik, inden du vælger at rejse med kirurgirejser.dk, så du på forhånd har et indtryk af, om du er egnet.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Som altid er der en risiko, når man bliver opereret. Af bivirkninger kan nævnes hævelse og blå mærker. Dit bryst kan også miste en del af følsomheden midlertidigt.

Af risici kan nævnes blødninger og kapseldannelse. Sjældne gange kan du føle store smerter; betændelse i såret og blodansamlinger ses også. Du risikerer også at beskadige nerveforsyningen til brystvorteområdet, hvilket påvirker din følsomhed i brysterne. Dette er aldrig forekommet hos BMP Klinik i Litauen.

Ét af de hyppigste problemer er såkaldt kapseldannelse. Du skal i øvrigt være opmærksom på, at en eventuel mammografi-undersøgelse bliver besværliggjort. Af ovennævnte grunde bør du blive tjekket hos din læge regelmæssigt et stykke tid efter indgrebet.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg ikke gør noget galt?

Du vil få alle nødvendige instruktioner på klinikken.

Bliver man bedøvet?

Ja, du bliver lagt i fuld bedøvelse.

Gør det ondt?

Under selve operationen ligger du i fuld bedøvelse, og derfor mærker du ingenting. Når du vågner, er det ganske almindeligt at føle smerter. Disse forsvinder dog efter noget tid.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Selve indgrebet vil vare mellem 1-3 timer, men du vil blive indlagt på klinikken og tilset af de professionelle kirurger og sygeplejersker til dagen efter.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Du kan i princippet arbejde og lave dine andre dagligdags aktiviteter efter få dage. Undtagelsen er naturligvis fysisk anstrengende aktiviteter. Fysisk aktivitet kan du påbegynde efter tre uger til en måned. Det samme gælder berøring af brysterne.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram