Fedmeoperationer i Udlandet

Nye fedme-regler for behandling i Danmark igennem det offentlige: Patienten skal være mindst 25 år og have et BMI på over 50 - Hos KirurgiRejser er grænsen 16 år og BMI på over 30.

Derfor skal du vælge KirurgiRejser - Kvalitet og sikkerhed er i højsædet! 
I Belgien bliver du opereret af Europas mest erfarne kirurg som har udført flere end 15.700 operationer, med færrest mulige komplikationer og ingen dødsfald. Dr. Dillemans er desuden præsident for ‘Obesity Surgeons’ i Belgien - Læs mere her.
I Grækenland bliver du opereret af en dansk kirurg, som er uddannet i både Danmark og Sverige, og som har mulighed for at tilse hans egne patienter, både før og efter operationen i København - Læs mere her.
- En erfaren kirurg opnår oftest de bedste resultater, hvilket afspejler sig i forøget livskvalitet og forbedrede spisevaner hos patienterne efter operationen.

- Bliv opereret med de nyeste og bedste instrumenter fra Johnson & Johnson for din sikkerhed. Instrumenterne bliver kun brugt én gang og operationen tager kun 45 min.

- Bliv opereret på et offentligt sygehus med mere end 1.300 sengepladser, og med fokus på sikkerhed. Prof. Jan Mulier er verdenskendt for sin specielle narkose-type, tilpasset overvægtige.

- Absolut ingen venteliste og intet krav om at du skal tabe dig, inden du kan blive opereret.

- Patienter med et BMI fra 30 til 70 og ml. 16 – 75 år kan opereres.

- Medlem af sygeforsikringen “Danmark”? Mulighed for tilskud på op til kr. 15.000,-.

Vælg behandlingsform

Svær overvægt, adipositas, er en sygdom. Adipositas er ikke helbredelig, men mange af de følgesygdomme, som kommer i kølvandet på sygdommen, kan undgås. Det er vigtigt at præcisere, at kirurgisk behandling af sygelig overvægt ikke er en kosmetisk operation, men en behandling, som har til formål at reducere de fedmerelaterede sygdomme og give patienterne en bedre livskvalitet.

Det er dokumenteret, at visse fedmeoperationer giver et langvarigt vægttab og reducerer de fedmerelaterede sygdomme. Vægttabets størrelse, vedligeholdelse af vægttabet og reduktion i de relaterede sygdomme varierer fra metode til metode.

Valg af metode beror på afvejning af den operative risiko, patientens sygehistorie, spisevaner, motivation og eget ønske.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram