Skede-formindskelse i Udlandet

Skede-formindskelse i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Et stykke af slimhinderne på bagerste skedevæg løsnes, og der fjernes et stykke af skedevæggen, bækkenbundsmuskulaturen forkortes og strækkes og syes sammen. Skedevæggen og slimhinderne syes ligeledes sammen.

Hvem egner sig til behandlingen?

Kvinder som har født og som er sprunget under fødslen, eller kvinder som i løbet af alderen har fået en slap bækkenbund.

Er der nedsunket livmoder, blære, endetarm, bør kvinden først undersøges af henholdsvis gynækolog eller urologi specialist.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Som ved enhver operation kan infektion forekomme. Dette afhjælpes med antibiotika. Smerter lindres med smertestillende tabletter uden acetylsalicylsyre, da dette forhaler størkningsprocessen.

Efter operationen forekommer en del hævelse og ømhed. Som regel er det værst på 2-3 dagen, men dette aftager. Den første uge anbefales sengeleje.

Er behandlingen permanent?

Ja.

Bliver man bedøvet?

Ja, man kommer i fuld narkose.

Gør det ondt?

Selve operationen gør ikke ondt, da den foretages i fuld narkose. Der kan forekomme smerte, men de går gerne over efter .1 uge. Disse lindres som anført under risici og bivirkninger.

Efter et par uger plejer ubehaget og spændinger at forsvinde. Man skal tage det roligt, anvende bomuldstrusser og luftige klæder den første tid. Seksuel aktivitet anbefales ikke før efter ca. 6 uger.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

De første 1-2 døgn anbefales det at ligge ned. Man skal regne med 1 uges sygemelding. Man må ikke have fysisk hårdt arbejde i 3-4 uger efter operationen

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram