Kosmetisk Plastikkirurgi i Udlandet

På Tautrimas Astrauskas Clinic i Kaunas, Litauen tilbyder vi en lang række af kosmetiske behandlinger. Det er muligt at kombinere flere forskellige ydelser under samme besøg.

Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier, og med meget erfarne kirurger, som er vant til at arbejde internationale patienter.

Udvalg af behandlinger

BILLEDE KOMMER SNART
Penisforlængelse
BILLEDE KOMMER SNART
Penisfortykkelse
BILLEDE KOMMER SNART
Omskæring
BILLEDE KOMMER SNART
Skedeforsnævring
BILLEDE KOMMER SNART
Reduktion af Ydre Kønslæber
BILLEDE KOMMER SNART
Reduktion af Indre Kønslæber
BILLEDE KOMMER SNART
Kvinder som er Omskåret
BILLEDE KOMMER SNART
Formindskelse af Venusbjerg
BILLEDE KOMMER SNART
Forstørrelse af Venusbjerg

Laserlipolyse

Tautrimas Astrauskas Clinic tilbyder helt eksklusivt, og som de eneste i Litauen, den nyeste teknologi inden for fedtsugning, laserlipolyse.

Laserlipolyse går også under navnet ”smart lipo”. Her bruges en laserstråle til at ødelægge fedtcellerne, der ligger under huden på maven. På den måde nedbrydes fedtdepoterne, og de skulle herefter blive destrueret af kroppens egne hvide blodlegemer. Ved større fedtdepoter suges det nedbrudte fedt ud. Der opnås som regel et bedre og pænere resultat end traditionel fedtsugning, og patienten heler hurtigere efter operationen.

Erbium laser

Hos Tautrimas Astrauskas Clinic tilbyder vi nu den utroligt effektive Erbium laser som med fantastiske resultater kan behandle bl.a. rynker el. foretage ikke-kirurgisk ansigtsløft. Laseren er internationalt anerkendt og blevet bevist utrolig præcis og effektiv. Glimrende resultater ses allerede efter en enkelt behandling.

3D-simulation

På Tautrimas Astrauskas Clinic benytter de desuden den nyeste Crisalix 3D-simulations-teknologi. Med Crisalix 3D-simulation kan kirurgen visualisere resultatet af din plastikkirurgiske operation, før operationen rent faktisk finder sted. Således kan du få besvaret et af de største spørgsmål i forbindelse med plastikkirurgi: “Hvordan kommer jeg til at se ud efter min operation?”.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram