Fertilitetsbehandling i Udlandet

Det største IVF center i Georgien

- Vælg dit barns køn & minimér risikoen for arvelige sygdomme!

KirurgiRejser samarbejder med de største og mest erfarne IVF-klinikker i Georgien, som gør det muligt at vælge køn på et foster ved hjælp af avancerede reproduktionsteknikker.

Med dette samarbejde, åbner KirurgiRejser op for muligheden for - som de eneste i Europa - at vælge køn på et foster ved hjælp af IVF. Herudover er der mulighed for rugemor-behandlinger.

International erfaring og amerikanske standarder

KirurgiRejsers IVF klinikkers arbejdsmetoder er formet efter den amerikanske model. Lige fra patientens første kontakt med vores center tilbyder vi den højeste standard, som hele vejen igennem behandlingsforløbet nøje følges af vores læger og psykologer. Obstetrikere/gynækologer, specialister i fertilitet, embryologi, genetik, andrologi og immunologi samt andre professionelle udgør det team, som garanterer vores klinikkernes fremragende resultater.

Præimplantationsgenetisk diagnostik (PGD)

Ægsortering anvendes i forbindelse med IVF, hvor sædden befrugter ægget i et reagensglas i et laboratorium. Det befrugtede æg udvikler sig et par dage, før en enkelt celle fjernes og undersøges for at afgøre fostrets køn eller hvorvidt der er unormale gener til stede. Fosterudviklingen påvirkes ikke af at der fjernes en enkelt celle.

Fastlæggelsen af et fosters køn kan være nyttig, fordi nogle genetiske sygdomme, som fx hæmofili og Duchenne muskeldystrofi kun ses hos drengebabyer. Hvis forældrene har fortilfælde af hankøn relaterede sygdomme, kan man udelukke abnorme hankøns fostre. Lægerne vælger derefter et sundt hunkøn foster uden genfejl og implanterer dette i livmoderen, så det kan udvikle sig til en sund baby.

Præimplantations Genetisk Screening (PGS)

PGS-behandling (screening af blastocyster for kromosomfejl) Formålet med PGS er at undgå at lægge kromosomalt abnorme æg tilbage i livmoderen. Med denne metode stiger graviditetschancen, mens risikoen for tidlig spontan abort falder.

Når vi har foretaget biopsien, nedfryses ægget, og de celler, vi har udtaget, kan nu undersøges for kromosomantal. Dette foregår med hjælp fra genetisk laboratorie, i USA. Med hjælp fra genetisk laboratories identificerer og frasorterer vi de kromosomalt abnorme æg, og anvender således kun de æg, hvor det er påvist, at 23 kromosompar er til stede, dvs. at æggene har et normalt kromosomantal.

 

NB: KirurgiRejser / International Health Care ApS kan ikke holdes ansvarlig for behandlingens udfald som udføres på klinikken. Aftale om behandling sker udelukkende mellem patienten og hospitalet.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram