Vejledning & Patientskemaer

Afhængig af hvilken type behandling og på hvilket hospital, kan der være et indledende forløb som kræver at du udfylder et patientinformationsskema el. får foretaget nogle undersøgelser inden du kan rejse af sted.

Nedenfor kan du finde vejledning og downloade dokumenter alt afhængig af dine ønsker…

Fedmeoperation i Belgien

Læs venligst vejledningen grundigt igennem inden udfyldelse. Når patientinformationsskemaet (dokument 1) er udfyldt og returneret, kan en reservation af ønsket afrejsedato og operation finde sted. Dette dokument behøver altså ikke at blive sendt retur sammen med prøveresultaterne (dokument 2) mv., som der kan tage tid at fremskaffe.

Fedmeoperation i Tyrkiet

Læs venligst vejledningen grundigt igennem inden udfyldelse. Når patientinformationsskemaet (dokument 1) er udfyldt og returneret, kan en reservation af ønsket afrejsedato og operation finde sted.

Stamcelle- el. kræftbehandling i Kina

For at få en gratis lægelig vurdering af Prof. Huang bedes du venligst udfylde nedenstående skema i detaljer, og gerne på engelsk.

Fertilitetsbehandling i  Georgian

Det første skridt i behandlingen er at sikre, at du giver os så mange oplysninger som du overhovedet kan, så vi kan identificere den rigtige behandling, i overensstemmelse med dine unikke behov. Hvis du tidligere har gennemgået fertilitetsbehandlinger og / eller undersøgelser, er det vigtigt at dele disse resultater med os, så vi kan tage disse med i betragtningen og tilbyde dig den bedste behandlingsmulighed med størst chance succes.

Første skridt mod en behandling, er at udfylde og returnere et patientinformationsskema, som kan downloades nedenfor.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram