Kræftbehandling i Kina på FUDA Cancer Hospital

KirurgiRejser har tidligere i en årrække haft et samarbejde med Fuda Cancer Hospital, hvor vi sendte flere tusind patienter til behandling på hospitalet fra hele Skandinavien. Omkring 2010 var vi dog nødsaget til at stoppe samarbejdet, da der manglende klinisk evidens for nogle af behandlingstyperne som hospitalet benyttede – dette er dog ikke længere tilfældet, hvorfor vi har genoptaget samarbejdet med hospitalet, som allerede dengang leverede flotte resultater i behandlingen af vores patienter. I takt med at Fuda Cancer Hospital er blevet meget internationalt anerkendt verden over, for deres flotte resultater inden for kræftbehandling, kan vi mærke at der er en stadig stigende efterspørgsel.

Det første skridt

Det er helt naturligt at både patienter og deres pårørende har en masse spørgsmål til behandlingsforløbet, og ønsker så mange oplysninger som muligt, inden det store skridt tages, at få foretaget kræftbehandling i Kina.

Hos Fuda Cancer Hospital gøres der meget ud af, at hver enkelt patient får et helt personligt behandlingsforløb. Behandlingsforløbet bliver skræddersyet ud fra patientens unikke medicin- og behandlingshistorie (metastaser mv.), men tager udgangspunkt i nogle generelle behandlingsforløb, som afhænger af patientens kræfttype og kræftstadie.

Nedenfor ses de kræftformer som der hyppigst bliver behandlet på Fuda Cancer Hospitalet, og som hospitalet har størst erfaring med behandling af. Baseret på hospitalets omfattende erfaring har nedenstående behandlings kombinationer opnået de bedste resultater.

Til alle behandlingerne følger også immunterapi (også kaldet CIC: Kombineret immunterapi til kræft / Combined Immunotherapy for Cancer). Immunterapi er ideel til at forbedre kroppens naturlige immunsystem, systematisk angribe kræft, bremse kræftvækst og forhindre metastaser.

NB: Nedenstående behandlingsplaner kan muligvis ændre sig afhængigt af patientens unikke tilstand (dvs. kræftstadie, metastaser mv.), men det bør give patienter og familier en bedre forståelse af hospitalets tilgang til kræftbehandling.

Følgende typer af kræft har Fuda Cancer Hospital størst erfaring med behandling af:

Knoglekræft –  Hjernekræft – Brystkræft – Kolonkræft (kræft i tarmen) – Leverkræft – Nyrekræft – Lungekræft – Kræft i æggestokkene  – Kræft i bugspytkirtlen – Prostatakræft – Hudkræft.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram