Reduktion af Indre Kønslæber i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

De indre skamlæber forkortes med et snit på langs, og man skærer en del af dem væk, for at skabe en bedre harmoni i størrelse og form. Derefter syes med tråd, som efter noget tid forsvinder af sig selv.

Hvem egner sig til behandlingen?

Kvinder som føler sig generet af for store kønslæber, enten efter en fødsel eller som de er skabt. Disse kan ofte være meget asymmetriske. De kan være meget generende ved sport, cykling og evt. under samleje.

Meget unge kvinder kan også være meget generet af det, og i de tilfælde tilrådes det at tale med en gynækolog først.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Der kan som ved al anden operation opstå betændelse og blodansamling. Der gives i så fald antibiotika. Der vil være en del hævelse og ømhed. Det kan afhjælpes ved at anvende et gammeldags bomuldsbind, som man har vædet med kogt koldt vand og haft liggende i fryseren.

Der kan være en midlertidig påvirkning af følesansen i skamlæberne, men det normaliseres i løbet af nogle uger.

Er behandlingen permanent?

Ja

Bliver man bedøvet?

Ja, man kommer i fuld narkose.

Gør det ondt?

Selve indgrebet gør ikke ondt, men der kan være smerter efter operationen, hvor man kan tage smertestillende tabletter uden acetylsalicylsyre, da dette forhaler størkningsprocessen.

Såret heler som regel ret hurtigt. Brusning af området anbefales mindst to gange dagligt, uden sæbe. Der vil være en del ømhed især omkring andet og tredje døgn. Det er meget vigtigt at man tager det helt med ro.

Hvornår kan jeg arbejde igen? 

De første 1-2 døgn anbefales det at ligge ned. Man skal regne med 1 uges sygemelding. Man må ikke have fysisk hårdt arbejde i 3-4 uger efter operationen. Seksuel aktivitet kan genoptages efter ca. 6 uger.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram