Patientberetninger

Herunder kan du læse patientberetninger om vores klinikker. Men der er også givet plads til anden omtale af klinikkerne, det være sig f.eks. medieomtale, udtalelser fra andre kirurger osv.

I denne sektion har vi kopieret nogle af vores kunders beskrivelser af hvordan det var at rejse med os, ind på siden. Disse beskrivelser stammer hovedsageligt fra vores debatforum, samt fra mails som personerne har tilsendt os, efter hjemkomst.

Chris opfordrer andre til at smide brillerne i Tyrkiet:

”Tak for det fine resultat med mine nye øjne, og for en veltilrettelagt tur 26.-29. april 2012…”
Læs Chris' historie her...

Dennis roser Kaskaloglu øjenklinik i Tyrkiet:

”Jeg fik foretaget en øjenoperation for 4 år siden – det bedste jeg har gjort…”
Læs Dennis' historie her...

Palle så endelig lyset:

”Så mit råd til andre i lignende situation: Ting, tager tid – så op med humøret – der er lys forude – med eller uden solbriller”
Læs Palles historie her...

Mette valgte KirurgiRejser efter grundig research:

”Jeg var til en forundersøgelse i Danmark – ja, faktisk var jeg til flere. Blandt andet var jeg på Memira, som selvfølgelig straks ville sælge mig en RLE operation…”
Læs Mettes historie her...

Birgitte K skriver bl.a. (øjenkirurgi):

”Vi var et rigtigt godt team og der blev sørget fantastisk godt for os…” … ”I Danmark tror jeg der er en udbredt idé om, at det vist ikke kan være særligt betryggende at det foregår i Tyrkiet, men nu hvor jeg selv har været igennem det, så tror jeg ikke de i Danmark kan komme op på siden af den Tyrkiske teknik og kvalitet…”
Læs Birgittes historie her...

Susie H skriver bl.a. (øjenkirurgi):

”Venstre øje havde de opgivet i Danmark, man sagde af det kunne man ikke lave noget ved. Så det kom bag på mig af Professor Kaskaloglu kunne, da jeg havde fået af vide at venstre øje ville blive perfekt, og højre øje ville blive meget bedre, kom der en masse følelser frem, samt et kæmpe smil…” … ”Ikke nok med af jeg har fået et nyt syn, jeg har også fået nogle nye venner…”
Læs Susies historie her...

Helle følte sig tryg under sin fedmeoperation i Belgien:

”Jeg vil gerne rose jer for en fantastisk god og hurtig indsats, da jeg tog beslutningen med en Mac Lean-operation.”
Læs Helles historie her...

Helene tabte 27 kg efter fedmeoperation:

”Vil bare lige fortælle, at jeg nu et halvt år efter min gastric bypass-operation i Belgien den 26.06 2011 har tabt 27 kilo. Mit mål er 30 kilo.”
Læs Helenes historie her...

Sofie fik større bryster i Litauen:

”Jeg vil bare fortælle jer om, hvor glad jeg er for min nye brystoperation, som jeg fik lavet i Litauen i sommeren 2012.
Læs Sofies historie her...

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram