Penisforlængelse-Operatıon i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Det bindevævs bånd, som holder to af de tre svulmelegemer på plads inde i kroppen løsnes og den del af penis, som ligger inde i kroppen forskydes udenfor. Derefter syes svulmelegemerne fast i sin nye position. Penis bliver forlænget ved roden, ved at huden bliver skubbet frem og snittet bliver så syet.

Hvem egner sig til behandlingen?

Mænd som har mindre selvværd over deres penisstørrelse, og som ikke gennem samtaler med egen læge eller psykologisk hjælp ser anden udvej end operation.

Før operation bedømmes penis’ længde og størrelse, og lægen undersøger, hvor bevægelig penislegemet er, og hvor gode forudsætninger, der er for forstørrelse.

Sædvanligvis handler det om en forøgelse på et par cm. eller ca. 25-30 % af længden i hvile. I enkelte tilfælde, kan man opnå en forlængelse på 4-6 cm. Forøgelsen ses kun i slap tilstand og ikke i erigeret.

Hvilke risici og bivirkninger er der?

Der kan som ved alle indgreb opstå infektion og efterblødning, samt blodansamlinger. Dette kan mindskes ved at undgå hård fysisk aktivitet i 4 uger efter indgrebet. For at forebygge infektion gives antibiotika.

Brusning af operationsområdet foretages dagligt uden brug af sæbe. Penis svulmer/hæver kraftigt de første 3 uger, dette kan mindskes ved mest mulig sengeleje den første uge.

Bliver man bedøvet?

Ja, indgrebet foretages under fuld bedøvelse.

Gør det ondt?

Selve operationen gør ikke ondt. Men spontane erektioner er smertefulde, men plejer at forsvinde efter ca. 1 måned. Seksuel aktivitet frarådes til mindst 1 måned efter indgrebet.

Smerter afhjælpes med smertestillende tabletter uden indhold af acetylsalicylsyre, da dette forhaler størkningsprocessen.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Det afhænger af, hvor fysisk krævende arbejde man har – dog normalt er efter en uges tid. Kirurgen vil være mere konkret.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram