• Kvinder Som Er Blevet Omskåret

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Kvinder Som Er Blevet Omskåret

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er individuel fra kvinde til kvinde, alt efter hvilken metode, de er blevet omskåret efter:

Sunna: hvor forhuden omkring klitoris er fjernet.

Clitoridectomy: hvor forhud og klitoris er fjernet.

Excision: hvor forhud, klitoris, og de indre kønslæber er fjernet.

Infibulation (fanaonisk): hvor forhud, klitoris, indre og ydre kønslæber er fjernet, hvorefter huden er syet sammen, så der kun er et lille hul tilbage, så urin og blod kan komme ud.

Det kan lade sig gøre at genetablere klitoris udenfor huden, og genskabe kønslæber, men alt efter omstændighederne og hvor mange nervespidser der er ødelagt, kan man ikke opnå fuld følelse igen.

Hvem egner sig til behandling?

Alle kvinder som føler sig generet af deres omskæring, og som ikke har gener i form af gentagne blærebetændelser, urininkontinens eller underlivsbetændelser.

I de tilfælde rådes det til at konsultere en gynækolog og/eller urologispecialist først. Samtaler med egen læge evt. psykologisk rådgivning, eller foreningen mod omskæring af kvinder kan også anbefales.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram