• Fedtreduktion med Laserlipolyse i Udlandet

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Fedtreduktion med Laserlipolyse i Udlandet

BMI Klinik tilbyder helt eksklusivt, og som de eneste i Litauen, den nyeste teknologi inden for fedtsugning, laserlipolyse.

Laserlipolyse går også under navnet ”smart lipo”. Her bruges en laserstråle til at ødelægge fedtcellerne, der ligger under huden på maven. På den måde nedbrydes fedtdepoterne, og de skulle herefter blive destrueret af kroppens egne hvide blodlegemer. Ved større fedtdepoter suges det nedbrudte fedt ud. Der opnås som regel et bedre og pænere resultat end traditionel fedtsugning, og patienten heler hurtigere efter operationen. Længden af behandlingen afhænger størrelsen af det område der skal behandles. Eksempelvis tager det omkring 30 – 45 min. at behandle området omkring hagen.

Denne form for behandling passer udmærket til normalvægtige patienter, der har et eller flere problemområder, som selv kost og motion kan have svært ved at skabe fuld tilfredshed ved.

Forberedelser:

Behandlingen udføres under kirurgisk sterile forhold. De områder der skal behandles markeres og desinficeres . Herefter tilføres patienten en lokalbedøvende væske som virker efter ca. 15 minutter.

Behandling:

Igennem et mikro snit indsættes en særlig kanyle med laseroptisk fiber. Ved brug af laserstråleenergi bliver fedtvævet simpelthen smeltet og væsken suges ud. Ved mindre ophobninger fjerner det smeltede fedt af sig selv. Grundet den termiske effekt af laserenergi vil huden trække sig sammen, og dermed reducere eventuel overskudshud, i en periode på fire måneder efter behandling.

Efterbehandling:

Efter behandlingen dækkes de små indsnit med et normalt plaster. Patienten oplever som regel ingen el. meget lidt smerte. Herefter påføres patienten en kompressionsbandage som skal bæres i 12 -14 dage, hvilket er betydeligt kortere end ved en normal fedtsugning. Patienten bør tage det roligt og hvile i de første par dage efter operationen, men de fleste patienter kan som regel vende tilbage til deres vante daglige rutiner allerede få dage efter behandling.

Behandlingen egner sig til:

- Fjernelse af cellulitis (appelsinhud), selv for personer der er normalvægtige
- Body-shaping, til at forme kroppen præcis efter patientens egne ønsker
- Fjernelse af lokale fedtophobninger for patienter med normal vægt
- Hudopstramning
- Efter-korrektion af en tidligere, utilstrækkelig normal fedtsugning
- Reducere overskydende hud efter stort vægttab

Fordele i forhold til normal fedtsugning:

Bedre lokalbedøvelse i forhold til normal fedtsugning. Uligheder er væk og yderligere indgreb er ikke påkrævet.

- Yderligere virkning efter operationen – hudopstramning, reduktion af overskudende hud mv.
- Narkose er ikke nødvendig
- Markant kortere helingsperiode med færre mærker
- Patienten kan ofte vende tilbage til sine daglige rutiner allerede få dage efter indgrebet
- Det er muligt at fedtsuge områder som ikke er muligt i samme grad med normal fedtsugning, eksempelvis hage og omkring knæ.
- Kompressionsbandage benyttes i væsentligt kortere tid efter operationen

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram