• Dermabrasio (Hudslibning) i Udlandet

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Dermabrasio (Hudslibning) i Udlandet

Behandlingsinformation

Ved hudslibning (dermabrasio) slibes overhuden og en del af læderhuden væk med en slags slibemaskine. Kroppen danner derefter ny og glattere hud på stedet.

Generelt om behandlingen

Formålet er, at rynker og akne-ar på stedet vil være væk eller reduceret, når det nye væv er dannet.

Dermabrasio kan i princippet fjerne alle forandringer i de øverste hudlag, f.eks. overfladiske pigmentpletter, visse modermærker og selv overfladiske tatoveringer.Dermabrasio er effektiv til at mindske ar efter akne, samt mindske fine rynker omkring munden, typisk på over- og underlæbe. Den er uegnet til behandling af rynker i øjenregionen. Her bruger man normalt peeling.
Hudslibning, som på fagsprog hedder dermabrasio, går ud på, at man ved hjælp af et mekanisk værktøj sliber en del af huden af. Derved opstår en hudafskrabning, og kroppen vil derefter gendanne det mistede væv på stedet. Formålet er, at f.eks. rynker og akne-ar på stedet, vil være væk eller reduceret, når det nye væv er dannet.

Egnethed

Mænd og kvinder over 18 år, der har et godt helbred er kandidater til behandlingen.

Kvinder, som bliver gravide, eller som tager østrogen i løbet af de første 6 måneder efter behandlingen, kan risikere at udvikle pigmentpletter på den nydannede hud. Rygning kan forværre resultatet.

Personer med lys hud er mere velegnede end mørklødede, da der kan ske en ophobning af pigment på grænsen mellem det behandlede og det ikke-behandlede område. Normalt forsvinder dette dog igen.

Proceduren

Behandlingen foregår ved at lægen anvender en roterende diamantfræser eller en stålbørste til at skrabe huden af. Det øverste hudlag – overhuden – samt en del af den underliggende læderhud slibes af. Derved skabes, hvad der svarer til en hudafskrabning.

Efter dermabrasio vil huden selv danne nyt væv på det bortslebne område, og den nye hud skulle gerne være pænere og med færre rynker og akne-ar.

Hvor godt, resultatet bliver, afhænger af individuelle faktorer som hudens egenskaber, hudfarven, rynkernes eller arenes dybde, og patientens sår-helingsevne.

Det kan være nødvendigt med flere behandlinger med mellemrum for at opnå det ønskede resultat. Behandlingen tager typisk en halv til en hel time alt efter omfang.

Bedøvelse

Dermabrasio foregår oftest i lokal eller fuld bedøvelse.

Bivirkninger og risiko for komplikationer

Dermabrasio er en meget smertefuld behandling. Derfor foretages den altid under bedøvelse. Efter operationen vil det behandlede område hæve op. Hævelsen aftager dog i løbet af et dags tid.

Der er risiko for, at der går infektion i det sår, afslibningen skaber. Dette kan medføre dårlig sårheling og dermed et dårligt kosmetisk resultat.

Der er risiko for, at den nye hud får mørke pletter eller får et afbleget udseende.

Behandlingen kræver stor teknisk dygtighed fra lægens side, da han ikke må komme til at slibe for dybt. Sker dette alligevel, er der risiko for grim ardannelse.

Heling og bedring

Efter behandlingen skal man gå med forbinding til hele området er helet, hvilket typisk tager ca. 1 uge.

Sport og andre aktiviteter, hvor man kan risikere et stød mod ansigtet, samt svømning skal undgås i 4-6 uger. Mænd må også regne med at skulle udsætte barbering af det behandlede område i en periode.

Man må tidligst bruge make-up 1-2 uger efter behandlingen og aldrig på steder, der ikke er helet. Rygning frarådes i mindst 2-4 uger efter behandlingen, da det kan forværre sårhelingen.

Den nye hud vil være lyserød i nogle uger til et par måneder efter operationen. Huden må ikke udsættes for direkte sollys i 6-12 måneder efter en dermabrasio, eller så lang tid det tager den at opnå sin normale pigment.

Behandlingens varighed

Dermabrasio kan skabe en markant kosmetisk forbedring på langt sigt. Resultatet ændrer sig ikke, men huden vil fortsætte med at ældes, med de naturlige forandringer dette vil medføre.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram