• Brystløft i Udlandet

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Brystløft i Udlandet

Hvordan foregår behandlingen?

Brystløft er én af de mest almindelige brystoperationer der findes. Operationen kan kombineres med indlæg af brystimplantat.

Der findes forskellige teknikker, men den mest almindelige, er at lægge et snit rundt om brystvorterne og et omvendt T-snit under brystet, så kort som muligt.

Derefter fjernes overflødigt hud samt lidt fedtvæv. Huden fra begge sider af brystet samles omkring vorten og former det nye bryst. Man kan også nøjes med et snit rundt om brystvorterne, alt efter hvor meget der skal løftes. Den første teknik giver et effektivt løft til kvinder med behov for et stort løft. Som regel kræver operationen at brystvorten flyttes.

Efter syningen bliver man forbundet og denne forbinding skal man gå med i ca. 6-8 dage. Derefter anvendes en støtte-bh dag og nat i 3 uger, og siden om dagen, så meget som muligt i op til 3 måneder efter behandlingen.

Hvem egner sig til et brystløft?

Kvinder som synes, at deres bryst af naturen ikke svarer til den størrelse og form de ønsker.

Kvinder som helst har fået de børn, de skal have. Kvinder som synes, at deres bryst er uproportionalt, hænger for meget som resultat efter amning, vægtreduktion eller alder, eller kvinder som synes at brystet er for småt til deres krop.

Er behandlingen permanent?

Nej, effekten varer ikke for altid. Det langsigtede resultat kan påvirkes af skiftende vægt, graviditet og alder.

Hvordan forbereder jeg mig?

Du må ikke indtage nikotin af nogen art, dvs. heller ikke ved at tygge tyggegummi 2 uger før og efter operationen. Desuden anbefaler vores klinik, at du ikke indtager alkohol af nogen art nogle dage inden operationen, da det kan øge risikoen for blødninger. Du skal også afholde dig fra at indtage meget E-vitamin

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg ikke gør noget galt?

Du vil få alle nødvendige instruktioner på klinikken

Bliver man bedøvet?

Operationen foregår som regel i fuld bedøvelse. Du kan også få udført operationen i lokalbedøvelse sammen med beroligende medicin.

Gør det ondt?

Du kan ikke mærke noget da du bliver lagt i fuld bedøvelse og også kan få noget beroligende samt søvndyssende, hvis du ønsker det.

Når du vågner op er det ganske normalt at føle smerter. Der kan smertestillende medicin, uden acetylsalicylsyre, hjælpe.

Hvor lang tid tager behandlingen?

Operationen tager normalt fra 1-1,5 time. Du hviler efter operationen et par timer på klinikken og kan, hvis operationen ikke har været stor, gå hjem efter et par timer. Ved større operation overnatter du på klinikken.

Hvornår kan jeg arbejde igen?

Efter en uge er den værste smerte forsvundet, men der er stadig stor ømhed ved berøring. De første måneder efter operationen skal du være forsigtig med fysisk aktivitet.

Bivirkninger og risici for komplikationer:

Operationsområdet hæver meget op de første 2-4 døgn efter operationen, og brysterne føles ømme og opsvulmede i begyndelsen. Der forekommer ofte blå mærker. Og din føleevne kan være nedsat i en kortere periode. Det er sjældent at dette er permanent.

Er du ældre eller er ryger med dårlig blodcirkulation øges risikoen for komplikationer ved sårhelingen. Bliver brystvorten flyttet mere en 10-15 cm fra oprindelig plads kan dette afstedkomme at den bliver afstødt.

Af komplikationer kan nævnes blødninger og infektioner. Blødninger formindskes ved at undgå E-vitamin eller kost som indeholder hvidløg, samt smertestillende medicin, som indeholder acetylsalicylsyre. Infektioner sker dog yderst sjældent. Oftere forekommer der blodansamlinger. Disse er dog ikke så alvorlige, at det kræver fuld indlæggelse igen.

Det langsigtede udseende på brystets form og udseende kommer stort set an på patientens hud elasticitet. Denne forringes med alderen og kan påvirkes af ydre faktorer som f. eks. Solbadning, kost og rygning, men også arvelige faktorer spiller ind.

Amning kan også påvirkes eftersom der kan behøves at skære en del af kirtelgangene som findes mellem brystvorte og kirtelvæv.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram