• Aquamid Læbeforstørrelse i Udlandet

    Vi tilbyder alle former for kosmetisk plastikkirurgi, og sætter en dyd i at samarbejde med klinikker som benytter de nyeste teknologier.
  • Tautrimas Astrauskas Clinic, Kaunas Litauen

    Her tilbyder vi 3 forskellige slags ydelser: Kosmetisk plastikkirurgi, tandbehandling og helbredsundersøgelser.

Aquamid Læbeforstørrelse i Udlandet

Aquamid kan bruges til at forstørre læberne. Med en tynd nål sprøjtes stoffet direkte ind de ønskede steder. Behandlingen er hurtigt overstået og resultatet kan ses med det samme. Resultatet er permanent.

Generelt om indsprøjtning af permanent filler

Aquamid er en gennemsigtig gelé, der er fremstillet af vand (97,5%) og polyacrylamid. Det samme stof som også bruges til bløde kontaktlinser. Aquamid er et fyldstof, som kan give mere volumen til det behandlede område.

Injektion af Aquamid kan forstørre dine læber, hage eller næse. Den kan også fremhæve dine kæber eller kindben samt udfylde furer og folder i ansigtet, så disse udglattes.

Aquamid kan ikke nedbrydes af hudens enzymer, hvorfor der her er tale om et permanent fyldstof. Herved adskiller dette produkt sig fra f.eks. Perlane og Restylane, som giver et ikke-permanent resultat. Hvis du derfor er den mindste smule i tvivl, bør du ikke vælge Aquamid, men derimod et midlertidigt fyldstof. Det kosmetiske resultat er nemlig det samme.

Vær opmærksom på, at én behandling med Aquamid ikke altid er tilstrækkelig. Ofte skal der flere behandlinger til, for at opnå det ønskede resultat.

Få dette afklaret med din behandler ved konsultationen.

Proceduren

Behandleren vil starte med at desinficere din hud for at undgå infektion. Med en tynd nål injiceres Aquamid ind i det øverste lag af huden. Nålestikkene kan gøre en smule ondt. Antallet af stik afhænger af behandlingens karakter og omfang.

Bedøvelse

Ingen bedøvelse eller lokalbedøvelse. Behandlingen foretages ambulant.

Bivirkninger og risiko for komplikationer

Efter behandlingen vil du opleve en let hævelse og en smule rødme på det behandlede område. Blodudtrædninger (blå mærker) og en prikken fornemmelse kan ligeledes forekomme.Der er risiko for at bakterier føres ind under huden ved injektionen. Dette kan give infektion, som kan vise sig ved hævelser, intens varme og smerter. Der er risiko for at materialet flytter sig og giver et uønsket kosmetisk resultat, som ikke kan rettes op.

Ved indsprøjtning af et permanent materiale kan eventuelle komplikationer blive meget alvorlige. Materialet kan ikke fjernes igen uden stort besvær og skæmmende ar. De fleste læger fraråder brug af permanente fillers.

Heling og bedring

Arbejde kan genoptages straks efter behandling. Det tilrådes ikke at berøre det behandlede område indtil 6 timer efter behandling. Herefter kan let make-up også anvendes.

Derudover bør du ikke udsætte sit ansigt for kraftig sol eller solarium i op til 3 uger.

Behandlingens varighed

Behandlingen tager under en halv time.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram