Rejseforløbet  til Tautrimas Astrauskas Clinic i Litauen

Der arrangeres ikke grupperejser til Tautrimas Astrauskas Clinic i Litauen. Rejsen foregår således på egen hånd og uanset om du ønsker at rejse med bil (kør-selv), tog, bus eller fly, er der mulighed for at blive afhentet af klinikkens personale ved ankomst. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport og hotel for dig, men du er også meget velkommen til selv at stå for dette.

Rejseforløbet:

Telefonisk KontaktUnder hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på tlf. (+45) 20 27 07 77 som er vores rejsetelefon som er åben 24 timer i døgnet.
1. DagDu ankommer til Kaunas, Litauen og bliver hentet af klinikkens personale og transporteret til dit hotel. KirurgiRejser har indgået en aftale med Kaunas City Hotel, som vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på. Prisen for et enkeltmandsværelse er ca. kr. 270,- el. for et dobbeltværelse kr. 330,-. Hotellet er helt nyt og flot, og ligger lige ved gågaden og centrum i Kaunas. Her kan du nyde din første dag og lade op til næste dag på klinikken.
2. DagDu skal møde tidligt på Tautrimas Astrauskas Clinic til konsultation, evt. forundersøgelser og efterfølgende operation. I nogle tilfælde kan forundersøgelser blive foretaget samme dag som operationen, ellers bliver operationen skubbet til dagen efter (dette bliver du informeret om allerede inden afrejse, hvis forundersøgelser og operation ikke kan ske på samme dag). Alt afhængig af hvilken operation du skal have, er der typisk 1 – 2 dages indlæggelse på klinikken.
3. Dag
Med mindre der er flere dages indlæggelse forbundet med din operation, kan du i dag vende næsen hjemad. Inden du forlader klinikken, vil du få foretaget efterkontroller og opfølgende behandling. Som regel anbefales det at blive et par dage ekstra i Kaunas, så du er i nærheden af klinikken og kan få yderligere efterkontrol hvis nødvendigt. Allerede inden afrejse får besked om hvor mange dage du minimum skal blive i Kaunas.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram