Rejseforløb til Tyrkiet

Alle rejser foregår nu på egen hånd med operationsdag mandag – fredag. Når du rejser på egen hånd kan du selv vælge dato, hele året rundt og sammensætte din rejse præcis som det ønskes. Hvis du ønsker at følges sammen med andre danskere, er der som regel hver søndag en gruppe danskere som rejser af sted. 

Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser i Danmark på vores akutnumre, som er tilgængelige 24 timer i døgnet 3538 7777 el. 2027 0777.

Det er vigtigt at du bekræfter muligheden for operationsdagen, inden du bestiller flybilletter. Operationsdagen er ml. mandag – fredag, og du skal møde på hospitalet på det aftalte tidspunkt.

Flyselskaber (afrejse fra København el. Billund – Izmir, Adnan Menderes (ADB), Tyrkiet):
Rejsende fra Jylland: Det er muligt at rejse fra Hamburg i Tyskland til billige penge, via Sunexpress. Ellers kan man rejse fra Billund med Turkish Airlines, el. prøve at finde billige billetter igennem Momondo.

Dag 1 (ankomstdagen)

Du vil blive afhentet i Izmir, Adnan Menderes (ADB) af hospitalets personale, som enten transporterer dig til hotellet eller direkte til hospitalet for at få foretaget forundersøgelser mv. Denne service er gratis. 

Hospitalet
Ved ankomst til hospitalet vil du blive registreret, og der bliver foretaget de nødvendige forundersøgelser som bl.a. inkluderer blodprøver, røntgen af thorax og kardiologiske undersøgelser.

Bemærk: Der må ikke indtages hverken mad- eller drikkevarer efter klokken 19:00 på dagen inden operationsdagen.

Dag 2 (operationsdagen).

Herefter foretages forundersøgelser og konsultation for de patienter som ikke har fået gennemført dette dagen forinden. Dernæst udføres selve operationen, med efterfølgende indlæggelse på hospitalet.

Dag 3
Dagen efter operationen er der efterkontroller og opfølgning. Overnatning på hospitalet.

Dag 4 (udskrivelsesdagen)
Efter konsultationen med kirurgen bliver du udskrevet fra hospitalet. Herefter er dagen fri. Overnatning på hotel el. direkte hjemrejse.

KirurgiRejser ønsker dig en behagelig rejse og husk at vi står til rådighed 24 timer i døgnet.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram