Overvejelser Inden Fedmeoperationen

Inden man lægger sig i hænderne på en kirurg, er det en god idé at gøre sig nogle grundige overvejelser. Hos KirurgiRejser sætter vi kvalitet i højsæde og dette betyder, at vi nøje har udvalgt vores hospitaler og kirurger, som lever op til vores kvalitetskrav.

På alle vores rejser har vi en dansk rejsekoordinator, som følger med både før, under og efter operationen. Dette skaber tryghed og minimerer eventuelle kommunikationsproblemer som måtte opstå.

Operationen foregår på AZ Sint Jan Hospital i Belgien, som er et offentligt sygehus med mere end 1.300 sengepladser. Det betyder, at skulle der opstå komplikationer i forbindelse med operationen, er du i de bedst tænkelige omgivelser.

Alle operationer udføres af Europas mest erfarne kirurg inden for fedmeoperationer, Dr. Bruno Dillemans. Dr. Dillemans har udført mere end 13.000 operationer, med den højeste succesrate og færrest komplikationer.

Dr. Dillemans er desuden præsident for ‘Obesity Surgeons’ i Belgien. En erfaren kirurg har oftest bedst resultater, hvilket afspejler sig i forøget livskvalitet og forbedret spisevaner hos patienterne efter operationen.

Dr. Dillemans benytter de nyeste og bedste instrumenter fra Johnson & Johnson for din sikkerhed. Instrumenterne bliver kun brugt én gang for at minimere risikoen for infektion mv. Ydermere er Prof. Jan Mulier (anæstesilæge) verdenskendt for sin specielle narkosetype, tilpasset overvægtige.

Med dette perfekt sammensatte team, tager operationen ikke længere end 45 minutter.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram