Overvejelser Inden Fedmeoperationen

  Styrelsen for Patientsikkerheds afgørelse om påbud af den 17. august og 15. juli 2021  Læs mere her 

Inden man lægger sig i hænderne på en kirurg, er det en god idé at gøre sig nogle grundige overvejelser. Hos KirurgiRejser sætter vi kvalitet i højsæde og dette betyder, at vi nøje har udvalgt vores hospitaler og kirurger, som lever op til vores kvalitetskrav.

På alle vores rejser har vi en dansk rejsekoordinator, som følger med både før, under og efter operationen. Dette skaber tryghed og minimerer eventuelle kommunikationsproblemer som måtte opstå.

Operationen foregår på AZ Sint Jan Hospital i Belgien, som er et offentligt sygehus med mere end 1.300 sengepladser. Det betyder, at skulle der opstå komplikationer i forbindelse med operationen, er du i de bedst tænkelige omgivelser.

Dr. Dillemans er desuden præsident for ‘Obesity Surgeons’ i Belgien. 

Dr. Dillemans benytter de nyeste og bedste instrumenter fra Johnson & Johnson for din sikkerhed. Instrumenterne bliver kun brugt én gang for at minimere risikoen for infektion mv. Ydermere er Prof. Jan Mulier (anæstesilæge) verdenskendt for sin specielle narkosetype, tilpasset overvægtige.

Med dette perfekt sammensatte team, tager operationen ikke længere end 45 minutter.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram