AZ Sint Jan Hospital

AZ Sint Jan Hospital

AZ Sint Jan Hospital er beliggende i Brügge, Belgien. Det er det største og bedst udstyrede hospital i Vest-Flandern, med helikopterservice, 1.200 sengepladser, 48 intensive sengepladser og mere end 200 tilknyttede læger og kirurger.

Når man skal have foretaget en større operation, som en fedmeoperationer, er det vigtigt at være i trygge rammer og på et stort hospital med alle de vigtige faciliteter.

AZ Sint Jan Hospital og intensivafdelingen er bemandet 24 timer i døgnet og en læge er derfor altid i nærheden.

Dr. Bruno Dillemans

Dr. Bruno Dillemans er en særdeles anerkendt og verdenskendt kirurg inden for fedmekirurgi. Han er specialiseret i denne type avanceret kirurgi og har seks assistenter under sig.

Sammen med sit team har Dr. Dillemans udført over 15.700 fedmeoperationer, og udfører i gennemsnit yderligere 1.000 om året. Dette gør Dr. Dillemans til én af verdens mest erfarne fedmekirurger, som har én af de laveste komplikationsrater i verden.

Fedmekirurgi-registerets årlige rapport fra 2014 viser, at 5,9 procent af de patienter, som blev fedmeopereret i Danmark i 2013, måtte gen-opereres. Procentdelen af de gastric bypass-patienter som blev opereret på AZ Sint Jan Hospital i Belgien v. Dr. Bruno Dillemans i perioden fra 2010 til 2014, som måtte gen-opereres, var 0,4 procent.

Dr. Bruno Dillemans underviser ligeledes andre kirurger fra hele Europa i fedmekirurgi.

Han er generalsekretær for Belgium Society of Obesity Surgeons samt bestyrelsesmedlem hos BGES (Belgian Group of Endoscopic Surgeons), BSOS (Belgian Section of Obesity Surgery). Derudover har han medvirket i en række tv-programmer hvor han har udført meget avanceret kirurgi, blandt andet Gastric Bypass-operationer, som undervisning for andre.

Prof. Jan Paul Mulier

Prof. Jan Paul Mulier er anæstesiolog på AZ Sint Jan Hospital i Brügge, Belgien. Prof. Mulier har tidligere arbejdet med forskning og senere arbejdet som hjerte-anæstesilæge og er nu aktiv som anæstesiolog ifm. fedmeoperationer på AZ Sint Jan Hospital. Han startede The European Society for Perioperative Care of the Obese Patient og fungerer nu som præsident for ESPCOP.

Han er kendt for sit tætte samarbejde med andre kirurger og hans videnskabelige arbejde for at lette og forbedre kirurgiske procedure.

Udover hans arbejde med undervisning inden for anæstesiologi, hans deltagelse i internationale kongresorganisationer og hans forskningsarbejde og produktudvikling, er Prof. Jan Paul Mulier hvert år hovedansvarlig for anæstesien (bedøvelse) af flere tusind patienter som lider af svær overvægt.

Prof. Jan Paul Mulier har udviklet sin egen anæstesimetode til brug ved svært overvægtige patienter. Metoden er ikke-invasive giver overvægtige patienter en mere sikker opvågning efter operationen. Netop denne enestående metode er årsag til at Prof. Jan Paul Mulier ofte besøges af kollegaer og anæstesiologer fra andre hospitaler, fra alle steder i verden, som ønsker at gøre kunsten efter.

Tilknyttelser

  • ESA: European Society of Anesthesiology
  • ASA: American Society of Anaesthesiology
  • STA: Society for Technology in Anesthesia
  • Position: 1990 1994 KUL supervisor cardio anesthesia

Billeder af hospitalet

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram