BMI BEREGNER

BMI betyder body mass index, og er betegnelsen på den måleenhed, som læger og sundhedskonsulenter bruger, til at klassificere din kropsvægt. Dit BMI index beregnes ud fra forholdet mellem din højde og vægt.

Hvordan udregnes BMI tallet?
Du kan udregne dit BMI tal, også kaldet BMI indeks, med vores BMI kalkulator, eller med en lommeregner, ved af bruge BMI-formlen: BMI= kropsvægten i kg/(højden i meter)^2 - sagt med andre ord - man regner sit body mass index ud ved at dividere kropsvægten i kg, med højden i meter sat i anden potens.

Test dig selv - tjek dit BMI tal her på siden!
Beregn dit personlige BMI, og få resultatet af BMI testen med det samme. Indtast din højde i cm og vægt i kg - i felterne til højre - og klik på "Beregn BMI". 

Hvor ligger mit BMI indeks?
Er din vægt normal? - Er du overvægtig? Eller vejer du for lidt? Bmitest.dk viser dig hvordan. Ligger BMI tallet under 18,5 er du undervægtig, er dit BMI mellem 18,5-24,9 er din vægt normal, er BMI tallet mellem 25-29,9 er du overvægtig og det betegnes som fedme hvis BMI tallet er over 30.
Din vægt (kg):
Din Højde (cm):

Din BMI:
Det betyder:

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram