Mini Gastric Bypass i Udlandet

Det er nu muligt at få foretaget en Mini Gastric Bypass (MGB). Det er en forholdsvis ny procedure i rækken af de metaboliske procedurer/vægttabs operationer, der på lang sigt giver tilfredsstillende vægttabs resultater m.h.t. sygelig overvægt. Mini Gastric Bypass kaldes også for Long loop gastrojejunostomi.

Ved laparoskopisk procedure formindskes patientens mavesæk. Efterfølgende fastgøres denne formindskede del af patientens mavesæk til et segment af tyndtarmen. Dette tillader mad at omgå den del af tyndtarmen som er ansvarlig for absorption af højmolekylære strukturer som kulhydrater og fedt. 

Denne proces har revolutioneret den måde vi anskuer mal-absorptions-fedmekirurgi på, fordi det kun er nødvendigt med 24 timers observation på hospitalet efter operationen, og fordi patienterne efterfølgende kun oplever en lille smule ubehag efter operationen.

Denne operations procedure kombinerer alle de gode resultater af R og Y Gastric Bypass operationer. Der er mindre behov for postoperativ observation og kort og langtids- risiko for komplikationer reduceres væsentlig, specielt i forhold til Gastric Band anbringelse

Fordele ved Mini Gastrisk Bypass

  • Pga. at mavesækken er formindsket vil mæthedsfølelse opnås hurtigere ved mindre måltider end tidligere.
  • Ingen ”fremmedlegemer” i kroppen.
  • Der er kun behov for 24 timers indlæggelse til observation efter operationen.

Ulemper ved Mini Gastrisk Bypass.

  • Patienter skal ved siden af deres diæt supplere med dagligt indtag af multivitamin og calciumtilskud. Nogle patienter vil yderligere have behov for at tage vitamin B12 og/eller jern tilskud. Det skal dog siges at den vitaminmangel der ses ved MGB-patienter ikke er så udpræget som ved RYGB-patienter.
  • En tilstand kaldet ”dumping syndrom” kan opstå hvis man spiser måltider der indeholder meget fedt og sukker. Igen skal det tilføjes at sværhedsgraden af ”dumping syndrom” er mindre hos MGB-patienter end hos RYGB-patienter.
  • Selvom proceduren er veldokumenteret, så er effekterne på meget lang sigt endnu ikke fuldstændigt fastlagt.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram