Fedmeoperation i Tyrkiet

Vores hospital i Izmir, Tyrkiet tilbyder komfortable indkvarteringsområder, der ligner 5-stjernede hoteller, udstyret med den nyeste medicinske teknologi og mere end 300 tilgængelige hospitalssenge.

For at sikre effektiv kommunikation og personlig support har vi flersprogede sundhedskonsulenter, som kan tale engelsk, fransk, arabisk, russisk og tyrkisk.

På hospitalet er de specialiseret i fedmeopeationer. Du  bliver opereret af et team bestående af en professor i kirurgi.

Vælger du Tyrkiet, får du mest for pengene

  • Gastric Bypass og Mini  Gastric Bypass Kr. 30.995,- Gastric Sleeve kr. 22.995,-

  • Du bliver  bliver opereret af et team bestående af specialister med en professor i kirurgi i spidsen.
  • På hospitalet taler de engelsk, fransk, arabisk, russisk og tyrkisk.
  • Vores team har indført begrebet ”skræddersyet operativ behandling” til overvægtige. Det betyder at du får den behandling som er bedst egnet til netop dig og dine spisevaner.
  • Allerede ved første møde bliver operationstypen valgt efter et unikt score-system, men du får selvfølgelig selv lov til at bestemme sammen med den opererende kirurg, hvilken operation du egner dig til.
  • Der bliver opererer med de nyeste og bedste en-gangs instrumenter fra Johnson & Johnson.
  • Operationerne varer alt fra 30 til 60 min afhængig af typen af operationen som bliver valgt. Selve indlæggelsen varer højst 2 - 3 dage og er inkluderet i prisen.
  • Sygehuset er moderne og privat og patienterne har glæde af individuel forplejning og behandling.

Vores team

Hospitalet er yderst kompetent og i stand til at yde medicinsk behandling af fedme, ved hjælp af sikre og effektive kliniske metoder.

Billeder af hospitalet

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram