Redo Gastric Bypass

Redo gastric bypass betyder, at en patient får foretaget en bypass-operation, efter allerede tidligere at have foretaget en fedmeoperation (fx gastric banding el. en bypass). Årsagen til dette er som regel en af følgende:

1. Komplikationer el. nedsat livskvalitet
2. Utilstrækkeligt vægttab
3. Hvis patienten har taget på igen, efter at have opnået et ønskeligt vægttab

Reversal of gastric bypass

Det er en udbredt misforståelse at en gastric bypass ikke kan laves om. Operationen kan laves om, på trods af at det er en vanskelig procedure. Her er et par årsager til, at man kan gøre operationen om:

1. Ved sår på passagen imellem den nye mavesæk og tyndtarmen, som ikke vil hele. Dette skyldes som regel at en patient er begyndt at ryge efter bypass-operationen el. ved stort alkoholindtag.
2. Ved alvorlig underernæring, kan det være nødvendigt at omgøre operationen. Dette er dog en meget usædvanlig tilstand ifm. gastric bypass.
3. Ved patienter som ikke mentalt kan tilpasse sig sit nye liv, efter en gastric bypass.'

Lap-band surgery after gastric bypass

Banding efter bypass er muligt for patienter, der ikke har haft succes med gastric bypass alene. Dette kaldes en revisionsprocedure. Der påsættes en mini gastric banding på den “nye” mavesæk der er lavet under bypass-indgrebet, så patienten oplever hurtig mæthed.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram