Hvordan kommer jeg i gang?

Her beskriver vi forløbet fra første henvendelse, til din rejse er bestilt og du er klar til at rejse. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Når du har besluttet dig for på hvilket hospital du ønsker behandling, underretter du os herom, og vi vil fremsende de nødvendige dokumenter til dig – du kan også downloade dem her:

Tyrkiet
01 .Tyrkiet - Patientinformationsskema

Det videre forløb
Læs venligst vejledningen grundigt igennem inden udfyldelse. Når patientinformation-skemaet er udfyldt og returneret, kan en reservation af ønsket afrejsedato og operation finde sted.

Belgien
01 .Belgien - Patientinformationsskema

Det videre forløb
Læs venligst vejledningen grundigt igennem inden udfyldelse. Når patientinformation-skemaet (dokument 01) samt bestilling-dokumentet (dokument 02) er udfyldt og returneret, kan en reservation af ønsket afrejsedato og operation finde sted. Disse dokumenter behøver altså ikke at blive sendt retur sammen med prøveresultaterne (dokument 3) mv., som der kan tage tid at fremskaffe.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram