Værd At Vide Om Fertilitetsbehandling

TRIN 1:

Det første skridt i behandlingen er at sikre, at du giver os så mange oplysninger som du overhovedet kan, så vi kan identificere den rigtige behandling, i overensstemmelse med dine unikke behov. Hvis du tidligere har gennemgået fertilitetsbehandlinger og / eller undersøgelser, er det vigtigt at dele disse resultater med os, så vi kan tage disse med i betragtningen og tilbyde dig den bedste behandlingsmulighed med størst chance succes.

De fleste patienter som ønsker at vælge kønnet på deres barn, har allerede fået børn tidligere. Derfor er der som regel ingen grund til at frygte problemer med fertiliteten i sådanne situationer. Men vi vil stadig nødt til at indhente så mange oplysninger som muligt, før en vurdering foretages.

TRIN 2:

Vitaminer og mineraler er en vigtig del af, hvordan vores krop fungerer, og derfor er det vigtigt at påbegynde vitamintilskud, allerede før behandlingen påbegyndes. Således sikres det at din krop at tilstrækkelig mængde af de ting, den har brug for at opretholde en sund graviditet, når den er opnået. Når du har taget beslutningen om at påbegynde en fertilitetsbehandling, er det derfor vigtigt at begynde at på følgende:

  • C-vitamin 500 mg dagligt: Nylige undersøgelser tyder på, at 500 mg C-vitamin dagligt hjælper med kvaliteten og optælling af æg under behandlingen.
  • Folinsyre, 5 mg daglig: Folinsyre hjælper med den neurale udvikling af dit barn under din graviditet – derfor er det meget vigtigt at påbegynde indtag af dette inden behandlingen.
  • En prænatal vitamin kompleks

TRIN 3:

En fertilitetsundersøgelse kan synes overflødigt for patienter, der er i stand til at blive gravide naturligt, og kun søger behandling for at kunne vælge barnets køn. Du bør dog huske på, at disse forsøg ikke kun administreres for at se, om du er frugtbar eller ej, men de er en god indikator for kvindens æggestokreserver og ægkvalitet og giver os dermed en mulighed for at foretage en vurdering af dosis af præparater, der skal administreres.

For mænd er en sædprøveanalyse nødvendig, hvis der er gået noget tid imellem behandlingen og sidste naturlige undfangelse. Så vil næste skridt være at have disse undersøgelser gjort færdig hos din lokale læge, eller en læge KirurgiRejser kan henvise dig til.

Mænd:

  1. Sædanalyse, Krugers metode.
  2. Infektionsmedicinsk undersøgelser ( Anti-HIV , anti -HCV , VDRL , HBsAg) – disse er standardundersøgelser og kan også foretages i Georgien, når du ankommer.

Kvinder:

  1. Et sonogram skal udføres på dag 2 af menstruationen for antral follikel tælling.
  2. FSH, LH, Estradiol, Prolaktin, TSH og AMH hormonundersøgelse på dag 2 af menstruationen.
  3. Infektionsmedicinsk undersøgelser ( Anti-HIV , anti -HCV , VDRL , HbsAg , CMV IgG, Rubella IgG) – disse er standardundersøgelser og kan også foretages i Georgien, når du ankommer.

TRIN 4:

Ud fra dine testresultater, udarbejder lægerne den mest optimale behandlingsmetode kombineret med medicinindtag, for at du får de absolut bedst mulige chancer for succes.

Det er vigtigt at holde styr på sine menstruations datoer, så behandlingen kan planlægges forud. På dette tidspunkt, når du har dine testresultater, vil vi være i stand til at sende dig din recept, så du kan købe din medicin samt og behandlings kalender, som detaljeret angiver  forløbet dag for dag, hvad der skal gøres, tages højde for og hvordan medicinen skal administreres.

TRIN 5:

Behandlingen kan påbegyndes. I det du går i gang med at tage medicinen, overvåger vi udviklingen af ​​sunde æg i æggestokkene. Dette sker gennem en proces, der kaldes ægløsningsinduktion hvor fertilitetsmedicin ordineres for at styre tidspunktet for æggets modning og for at øge chancerne for vækst af flere æg.

Da størstedelen af ​​patienterne på hospitalet er internationale, er der gjort utrolig meget ud af at gøre det så let for patienten som muligt, så medicinen kan tages uden at rejse til Georgien. Derved foregår de indledende forberedelser i patientens hjemland, så rejselængden til Georgien kan minimeres. Således kan du forvente at bruge 7 – 8 dage i Georgien. Dog skal du stadig have foretaget et par sonogrammer / ultralyd lokalt før din ankomst til Georgien. Dette så vi kan observere vækst af dine æg og afgøre, om en dosisjustering er nødvendig eller ej.

Din behandlingskalender indeholder meget mere information om anskaffelse og administration af medicin. Ved slutningen af ​​din medicinfase, tager du til Georgien for følgende procedurer (medmindre du vælger MicroSort IUI, i hvilket tilfælde, trin 1, 3 og 4 skal springes over, og MicroSorted sæd injiceres intra-uterin, uden de yderligere ​​procedurer):

HVORNÅR ER KVINDEN MEST FRUGTBAR?

Nedenstående tabel  viser i hvilken periode af cyklus kvinden er mest frugtbar. Procentvis  chance/risiko for at opnå en graviditet i en 28. dages cyklus. Dag 12, 13, 14 og  15 er de mest frugtbare dage i hele kvindens cyklus.

 

1. Uge / Cyklusdag1234567
% Chance / Risiko0000000,1

 

2. Uge / Cyklusdag891011121314
% Chance / Risiko0,72,55,510,514,616,917,3

 

2. Uge / Cyklusdag15161718192021
% Chance / Risiko14,39,14,91,90,50,10

 

4. Uge / Cyklusdag2232425262728
% Chance / Risiko0000000

 

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram