Pris på Fertilitetsbehandling

BEMÆRK: Priserne nedenfor er for selve behandlingen og inkluderer ikke forundersøgelser og medicin. Udover prisen for operationen skal man medregne rejseomkostninger. Såfremt man vælger at flyve, er der som regel udgifter for omkring kr. 2.000,- (flybillet t/r og lokaltransport) – herudover prisen for hotel, som kan ses i listen nedenfor – i priserne for hotelophold er lokaltranport inkluderet. Bemærk dog, at prisen på flybilletten kan variere alt afhængig af, i hvilken periode man ønsker at rejse.

Det anbefales at få foretaget alle forundersøgelser hjemmefra, for at minimere rejselængden til Georgien. Der er dog mulighed for at få foretaget alle de nødvendige prøver på hospitalet  i Georgien til overkommelige priser. Medicinen er ligeledes meget billig i Georgien.

Hvilken behandlingsmetode?

1. En af de tilgængelige muligheder er Microsort IVF. Denne teknologi giver muligheden for at sortere sæden i kvindelige og mandlige producerende celler, med 55 % nøjagtighed for en dreng, og 70 % nøjagtighed for en pige. Dette er en forholdsvis billig metode, men den tager ikke højde for genetiske sygdomme på fosteret, og det er bemærkelsesværdigt at dette ikke er en 100 % metode til kønsselektion (valg af køn på fostret).

2. Alternativt er der PGD som er en genetisk undersøgelsesprocedure og Præimplantations Genetisk Screening (PGS)(screening af blastocyster for kromosomfejl) som foretages, når fosteret er blevet skabt. Dette giver muligheden for at identificere kønnet med 99,9% nøjagtighed og samtidig undersøge for de mest almindelige genetiske sygdomme og sikre at barnet ikke har nogle alvorlige genetisk sygdomme. Denne metode er en smule dyrere i forhold til Microsort IVF, men er mere præcis.

NB: Priserne angivet i DKK er vejledene – de faktiske priser er angivet i Euro.

Fertilitetsbehandling

Medicin

TypePrisTilskud
Gonal-F 450 iu vialkr. 750,- / € 100,- pr. vial33%
Merional 150 iukr. 95,- / € 12.50,- pr. ampul33%
Cetrotide 0.25 mg single dose vialskr. 265,- / € 35, pr. vial-33%
Crinone gel 8% (15 applications per box)kr. 215,- / € 28, pr. pakke33%
Vi forbeholder os ret til prisændringer i forbindelse med ændring af lufthavnsskatter, forhøjede transportomkostninger, kursændringer el. prisforhøjelse fra vores samarbejspartnere.

Ved indbetaling af depositum/rejsens pris accepteres vilkårene anført på ordrebekræftelsen, evt. gældende katalog, prisliste og hjemmeside (www.KirurgiRejser.dk).

Bemærk at den rejsende fraskriver sig retten til 14 dages fuld fortrydelsesret når depositum indbetales.

AFBESTILLING: Kun operation: Ved afbestilling af behandlingsforløbet har arrangøren ret til at bibeholde 10 % af behandlingsprisen. Dette er til delvis dækning af bl.a. administrations- og hospitalsomkostninger.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram