Rejseforløbet

Der arrangeres ikke grupperejser til ReproART Georgian-American Center i Georgien. Vi kan hjælpe dig med at arrangere transport og hotel for dig, men du er også meget velkommen til selv at stå for dette.
Telefonisk Kontakt
Under hele rejseforløbet kan der opnås kontakt til KirurgiRejser på vores akutnumre på tlf.+45 20 27 07 77 el. +45 60 60 81 84, som er vores rejsetelefoner som er åbne 24 timer i døgnet.
Dag 1: Du ankommer til Georgien International Airport, Georgien bliver hentet af klinikkens personale og transporteret til dit hotel. KirurgiRejser har indgået en aftale med forskellige hoteller, som vi anbefaler vores patienter (og eventuelle medrejsende) at blive indlogeret på. Her kan du se mere hotellerne og priserne. Ved indlogering på et andet hotel end de tre nævnte, skal lokaltransport selv arrangeres.
Dag 2: På aftalt tidspunkt bliver du afhentet af hospitalets chauffør, som kører dig til hospitalet, hvor undersøgelser og behandling påbegyndes. Det videre forløb aftales med hospitalets personale.
Dag 3: Undersøgelser og behandling fortsættes efter planen. Som regel er der mulighed for hjemrejse omkring fjerdedagen.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram