Hospitalet

ReproART Georgian-American Center

DET STØRSTE IVF CENTER I GEORGIEN

ReproART Georgian-American Center for Reproductive Medicine åbnede i juli 2012. I 2014 åbnede klinikkerne filialer i Kutaisi og Batumi.
INTERNATIOAL ERFARING OG AMERIKANSKE STANDARDER FOR BEHANDLING

David McCulloh er Direktør of Klinisk Forskning i de tre klinikker og står for ledelsen af Laboratorie-og Kvalitets kontrol afdelingen

KirurgiRejser i samarbejde med ReproART Georgian-American Center gør det nu muligt som de eneste i Europa, at vælge køn på et foster ved hjælp af avancerede reproduktionsteknikker og ved brug af IVF.

ReproART Georgian-American Center er en pioner inden for fertilitetsbehandlingen, og er den første og eneste klinik der nu tilbyder forældre at vælge kønnet på deres kommende barn.

ReproART blev grundlagt af Dr. Lika Chkonia. Medical experience. 2014 – Present Representative of Georgia in the Committee of National Representatives of European Society of Human, som har den største erfaring inden for in vitro fertilitetsbehandling i Georgien (30 år), har i otte år arbejdet i IVF klinikker i U.S.A: Jons Institute for Reproductive Medicine, Norfolk, Virginia, og i OFRM (Offices for Fertility and Reproductive Medicine, N.Y., NY.).

ReproART Georgian-American Center for Reproductive Medicin åbnede først i juli 2012, men man skal ikke lade sig narre heraf: ikke blot er vi den største IVF klinik i Georgien, men vi har også engageret de dygtigste specialister, som har en omfattende og bred erfaring i IVF behandling af patienter. Holdet bag ReproART har været direkte involveret i disse behandlingsmetoder:

- Den første baby født i Georgien ved hjælp af surrogati.
- Den første baby født i Georgien som et resultat af behandling med Blastocyst Culture.
- Den første baby født i Georgien født efter behandling med PGS (Preimplantation Genetic Screening) og PGD (Preimplantation Genetic Diagnosis).
- Den første baby født i Georgien efter indsættelse af frossen embryon.
- Den første baby født i Georgien efter micro-surgery operation ved anvendelse af sæd.

Så du kan se, at ReproART’s hold af eksperter har opnået historiske højder, når det kommer til behandling af fertilitet gennem IVF.

Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, herunder blandt andet ISCI (Intracytoplasmic Sperm Injection), IUI (Intrauterine Insemination). Du kan diskutere mulighederne med din specialist for at finde den behandling, der er bedst for dig og dine omstændigheder, så du føler dig rolig og sikker på et godt resultat. Alle disse behandlinger vil foregå i moderne laboratorier med det optimale udstyr. Uanset hvilken behandlingsform, du gennemgår, vil du altid blive behandlet som en individuel person under hele forløbet.

ReproART’s omfattende database gør det muligt for os at tilbyde både surrogati og æg-donationsprogrammer til forskellige priser. Ægdonorer såvel som surrogatmødre er alle omhyggeligt undersøgt for at sikre, at såvel donoræg som surrogatmødre er så unge og sunde som muligt. Dette for at opnå en endnu højere behandlingssucces. På ReproART har vi erfaret, at der er mere succes med ægdonationer, når æggene først har været lynfrosset.

Personalet på ReproART Georgian-American Center for Reproductive Medicine vil gøre alt for at sikre, at du vil få din egen baby. Med en personlig behandling, et hold af højt uddannede specialister med stor erfaring og succes er ReproART en godt tilbud til dig, så kontakt dem gerne nu og find den behandling, som kan være begyndelsen på din forældrerolle.

Billeder af hospitalet

ReproART Georgian-American Center samarbejder mange prestigefyldte hospitaler, forskere og agenturer over hele verden, og stiller dermed den højeste kvalitet af behandlinger til rådighed.

MicroSort®-teknologien somt PGS giver mulighed for maksimal præcisions sædsortering til valg af køn på fosteret. Denne teknologi tilbydes udelukkende på ReproART Georgian-American Center.

Stor success med IVF

Obstetrikere/gynækologer, specialister i fertilitet, embryologi, genetik, andrologi og immunologi samt andre professionelle udgør det team, som garanterer vores kliniks fremragende resultater.

Amerikanske standarder for behandling

ReproART’s arbejdsmetoder er formet efter den amerikanske model. Lige fra patientens første kontakt med vores center tilbyder vi den højeste standard, som hele vejen igennem behandlingsforløbet nøje følges af vores læger og psykologer.

Vores udstyr

ReproART Center benytter ultramoderne udstyr fra europæiske, amerikanske og japanske fabrikanter. Vores diagnostiske udstyr giver os mulighed for at teste alle typer komplekse diagnoser, som måtte være nødvendige for gynækologiske og andrologiske patienter eller ufrugtbare par. Vores fremragende resultater er en følge af vores omfattende erfaring.

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram