Medicin til fertilitetsbehandling

Synarela/Suprecur,næsespray Suprefact, injektion
Virkning: Påvirker dannelsen af de overordnede kønshormoner i hjernen. Det er disse hormoner, der styrer æggestokkenes funktion. Præparatet sætter kortvarigt kvindens normale hormonudskillelse ud af drift

Mulig bivirkning: Kortvarig hovedpine samt hedestigninger, svedeture og humørsvingninger. Væskeophobning og uren hud.Tørhed og irritation af næseslimhinden ved brug af næsespray.
Orgalutran/Cetrotide,injektion
Virkning: Hormonpræparat, forhindrer ægløsning ved at nedregulere kvindens egen hormonproduktion. Gives som daglig injektion, når ægblærerne er 12-14 mm.

Mulig bivirkning: Kortvarig lokal irritation. Kortvarig hovedpine samt hedestigninger, svedeture og humørsvingninger.
GonalF/Puregon/Pergoveris/Menopur, injektion
Virkning: Hormonpræparat, der stimulerer æggestokkene og medfører, at der modnes mere end 1 æg pr. cyklus. Gives som injektion i underhuden under navlen.

Mulig bivirkning: Lokal ømhed omkring indstikssted. Kan give en oppustet fornemmelse og ømhed i maven efter flere dages brug.
Pergotime, tablet
Virkning: Stimulerer æggestokkene og medfører, at de største ægblærer vokser videre og modner æggene. Gives som tabletter og anvendes ofte i forbindelse med inseminationsbehandling og lavstimulationsbehandling.

Mulig bivirkning: Forbigående varmefølelse, kvalme, brystspænding, tågesyn og hovedpine.
Ovitrelle, injektion
Virkning: Modner æggene færdigt og medfører ægløsning. Gives som injektion, når ægblærerne er store nok.

Mulig bivirkning: Kvalme, hovedpine, træthed og brystspænding.
Crinone, vaginalgelUtrogestan, vaginaltabletter
Virkning: Graviditetsbevarende hormon. Gives for at udelukke mangel på hormonet efter ægoplægningen. Virker på slimhinden i livmoderen. Gives som gel eller stikpiller i skeden.

Mulig bivirkning: Brystspænding, træthed og kvalme. Kan bevirke, at menstruationen udebliver, selv om graviditetstesten er negativ. (Anvendes de første 2 uger efter ægoplægning).
Estrofem, tablet.
Virkning: Bruges til ægdonationsbehandling og hvis slimhinden i liv-moderen er tynd ved ægudhentningen.

Mulig bivirkning: Vægtøgning, kvalme, væske-ophobning, brystspænding, svimmelhed, døsighed, hovedpine og uren hud.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram