Patientberetninger: Susie

Jeg var også med på Kaskaloglu øjenhospital i Izmir, d. 4.7-7.7, hvor jeg har fået foretaget en Zyoptix-Wavefront laseroperation.

Mit syn på højre øje var +4,25 -1,50 og med 70 grader bygningsfejl. Venstre øje kunne jeg kun skimte med. Her i Danmark havde jeg en linse til højre øje, som var ved af drive mig til vanvid :-S

Venstre øje havde de opgivet i Danmark – man sagde, af det kunne man ikke lave noget ved.

Så det kom bag på mig af professor Kaskaloglu kunne, da jeg fik at vide, at venstre øje ville blive perfekt og højre øje ville blive meget bedre. Der kom en masse følelser frem samt et kæmpe smil. Jeg græd af glæde, specielt da jeg kunne se, at de andre danskere også blev glade på mine vegne. Så tak til alle jer der var med der.

Én af dem der var med var min mand Tom, men hans øjne blev ikke lavet, da det højre ikke var slemt nok og det venstre kunne ikke laves – han skal lige have ros for, at han tog denne besked så pænt. Han glædede sig bare på mine vegne – stor kram til ham.

Jeg havde inden operationen nogle meget grimme billeder inde i hovedet om knive og smerter, ja underlige tanker om alt muligt grimt :-S så jeg havde bedt El-Kher om af gå med mig ind, da jeg var meget bange :-S

Men det skulle vise sig, at mine tanker var 1.000 gange være end oprationen – ja, jeg mærkede ingen ting, og der var ingen knive eller grimme ting. jeg skulle bare kigge op på den grønne plet, så var det det… øøøøhh, ja og så var det dét 😎 2 gange måske 30 sek, og så kunne jeg se.

Jeg kunne SE, og jeg så ting, jeg aldrig havde set før. Og ja, jeg kan også se meget langt nu, det fandt de andre fra gruppen jo ud af, da jeg kiggede på bjergene og udbrød; “der er jo huse på bjergene, de må havde bygget hele natten” – jeg ser da stadig lidt sløret endnu, men jeg ved jo det går væk.

Jeg må sige, at alle hat passet på alle, og El-Kher, han er bare alle tiders så stor tak til ham. han fik jo næsten ingen søvn fordi han skulle holde øje med os alle sammen.

Det gør ikke ondt af få lavet operationen, og heler ikke bagefter. Der kan forkomme lidt svien – krisse-krasse, men så drypper man dem bare og det er væk 😀

Ikke nok med, at jeg har fået nyt syn, men jeg har også fået nogle nye venner.

Har du spørgsmål så bare skriv til mig på Laksie@ofir.dk


Kærlig hilsen,
Susie L. Handest

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram