Jeg fik foretaget en øjgenoperation for 4 år siden – det bedste jeg har gjort. Rejsen og det hele var arrangeret af Kirurgirejser, og der var absolut intet at udsætte på hverken arrangementet eller operationen.

Selve klinikken hvor man skal opereres på, var noget af det mest velorganiserede og flotte jeg har set i noget “sundhedssystem”.

Jeg var på en 4-dages tur til Izmir, hvor vi ankom torsdag aften, blev undersøgt fredag formiddag, opereret fredag eftermiddag og kunne se uden briller eller andre hjælpemidler fredag aften 🙂

Blev kontrolleret lørdag formiddag, og vi drak os fulde i begejstring resten af lørdag eftermiddag og aften/nat. Turen hjem om søndagen var lidt hård. Ikke for øjnene men for resten af kraniet!!

Jeg havde -1,5 på det ene øje og -2 på det andet. Mine øjne er nu opereret, så jeg har langt syn på det højre øje og læser med det venstre. De første 14 dage efter operationen mærker man, når der skiftes fra at se kort (læse) til at se langt men derefter har hjernen vænnet sig til skiftet og man føler det ganske naturligt.

De første 3 timer efter operationen var ikke særligt rare. Øjnene er meget lysfølsomme og der kan være noget der ligner smerter uden af det decideret er smerter. Det kan kureres med en kombination af panodiler og iprener. Jeg havde desværre kun panodiler med – det er kombinationen af de to smertestillere der får dig lettere igennem de første tre timer.

Efter tre timer lettede det lige pludselig i øjnene, og jeg trak gardinerne fra og kunne både se datoen på mit ur og hvad der stod på skiltet på den anden side af gaden – uden briller – det var fantastisk.

Operationen kan kun anbefales og El Kher – hvis det stadig er ham, som rejser med, var en god støtte dernede for os alle (25 danskere der blev opereret den dag).

Og så lige til alle tvivlerne og dem der ikke er så glade for dem syd fra. Det teknologiske udstyr der bruges på klinikken er teknologisk bedre end det udstyr der bruges på de fleste danske klinikker og proffessoren der opererer er anset for at være en af de fire bedste øjenlæger i verdenen.

M.v.h.
dkfsk (Dennis)

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram