Patientberetninger: Chris

Tak for det fine resultat med mine nye øjne, og for en veltilrettelagt tur 26.-29. april 2012. Hvis du kan bruge nedenstående står det dig frit for. Jeg er dig taknemmelig for arrangementet og er i tilgift meget glad for det fine resultat jeg tog med hjem.

Det står dig også frit for at redigere eller afkorte mit lille skriv, som jeg har lyst til at skrive fordi jeg er så taknemmelig og glad.

Hvis du går og overvejer om du skal smide dine briller, så tøv ikke med at kontakte Kirugirejser og aftal tid til en forundersøgelse.

Her får du klar besked om dine øjnes tilstand, om du er egnet til at lade dig operere og hvad prisen er. Ærligt og redeligt og meget kyndigt – og sådan er det hele vejen.

Med min 65 år har jeg lige fået nye multfokale linser indoperet i begge øjne. Efter at have båret briller i 42 år er det en lettelse af de helt store at kunne se bedre end før – og ikke at skulle spille golf med briller. Netop det med golfen var min motivation for at lade mig operere og bruge penge på et kosmetisk problem.

Jeg havde 2 sæt briller for min nærsynethed og bygningsfejl – og de fungerede fint; det ene par med læsefelt og glidende overgang – og et par “udendørs” med farveskift uden læsefelt forneden, som jeg primært brugte, når jeg var på golfbanen.

Men jeg var træt af at skulle bære briller altid- de gnavede på næseryggen og duggede og blev fedtede – du kender det måske allerede.

Vi var 29 personer afsted fra den 26. til den 29. april 2012 og ingen af os kendte hinanden, da vi mødtes i lufthavnen. Der var stor aldersforskel på gruppen, ligesom grundene til at de 28 andre havde bestilt en rejse til Tyrkiet med Kirugirejser var mange.

Nærsynet, langsynet og skelen på det ene øje – vi mennesker er jo forskellige. Alle min fordomme blev gjort til skamme og lad det være sagt med det samme: Atef El-Kher som arrangerer rejserne og er med helt fra Kastrup til du møder det super professionelle team på klinikken i Izmir og hjem igen – har strikket et fantastisk setup sammen.

Du bliver grundigt informeret fra første færd, og når du først er kommet til den alvorlige del af rejsen – dine øjne og hvad der skal ske med dem – bliver du taget i hånden af et særdeles professionelt personale på øjenhostpitalet bestående af sygeplejersker, læger og professorer.

De er hamrende dygtige og meget omhyggelige – smilende og søde. Alle 29 personer blev grundigt undersøgt og opereret på samme dag fra kl. 9 morgen til kl. 19 om aftenen.

Intet jag, ingen sure miner eller klaprende træsko – stille og roligt tager de dig med på en fantastisk rejse uden smerter, hvor du ender ud med et forbedret syn.

Vi skiltes ad i Kastrup i søndags og kunne konstatere at det var 29 succeshistorier. Alle var glade – ingen bar briller og jeg hørte flere sige: “Havde jeg vidst hvor godt det her er, så havde jeg gjort det for mange år siden.”

Afslutningsvis – jeg er ikke i lommen på nogen, endsige købt eller på anden måde farvet – tværtimod. Da jeg hørte om øjenoperationer i Tyrkiet til halvdelen af hvad det koster herhjemme for 3 måneder siden udbrød jeg spontant: “Aldrig i livet om jeg skal opereres i Tyrkiet, bare tanken at noget går galt”.

Hvis ovenstående kan jeg hjælpe dig med at tage den store beslutning er det fint, og du er velkommen til at ringe til mig, så du ved, at jeg ikke er ansat hos Kirugirejser eller på anden måde farvet.

Med venlig hilsen

Chris Falke Daimo
Grafisk rådgiver
Litotryk København A/S

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram