Patientberetninger: Palle

Jeg deltog i turen til Izmir i midten af februar måned 2010, hvor jeg fik foretaget en lasik/femtosekond-operation af øjnene.

Efter hjemkomsten led jeg utroligt meget af lysfølsomhed og måtte således gå med solbriller selv i overskyet vejr. Jeg konsulterede “El-kher” flere gange og han kontaktede omgående professoren på øjenhospitalet i Izmir – og jeg fik besked på at dryppe øjnene med Artelac øjendråber.

Problemet stod dog på i flere måneder, og jeg måtte igen konsultere “El-kher”, der igen tog fat i øjenklinikken i Izmir. Herefter blev det anbefalet, at jeg skulle prøve nogle mere geleagtige øjendråber af mærket Viscotears.

Også de blev indkøbt i håndkøb, men virkningen udeblev, og min tålmodighed var efterhånden ved at kunne ligge på et meget lille sted – men det skal til “El-khers” ros siges, at han forklarede, at der kunne gå mellem 3 og 6 måneder inden øjnene blev normaliserede… vente, vente, vente – og pludselig efter næsten 5 ½ måned, forsvandt lysfølsomheden og jeg kunne igen tåle dagens lys – så mine trængsler endte lykkeligt – så mit råd til andre i lignende situation: “Ting, tager tid – så op med humøret – der er lys forude – med eller uden solbriller” :P

Bedste hilsner
Palle Blak Pedersen

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram