Patientberetninger: Helene

Vil bare lige fortælle, at jeg nu et halvt år efter min gastric bypass-operation i Belgien den 26.06 2011 har tabt 27 kilo. Mit mål er 30 kilo.

Mit BMI er nu normalvægtig, hvad det ikke har været i mange år. Hvor jeg før spiste smertestillende tabletter dagligt, for smerter i knæene, har jeg ikke spist en eneste smertestillende tablet siden operationen.

Jeg er gået fem størrelser ned i tøj, og kan nu købe tøj i almindelige forretninger. Jeg har ikke problemer med overskydende hud af betydning. Jeg har fulgt programmet til punkt og prikke og har kun været utilpas et par gange, hvor jeg har spist for meget eller for hurtigt.

Mine blodprøver er fine.

Jeg kan tåle alt i små portioner, men spiser sparsomt af det usunde fedt, sukker og alkohol. Min mand der ledsagede mig, er også meget duperet over det vel tilrettelagte forløb.

Jeg er meget taknemmelig for at I findes, og jeg har fået et nyt liv.


Med venlig hilsen,
Helene Folkmann
Vejle

Kontakt Os

International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram