Relex Smile

Femtosekund-LASIK bygger hovedsageligt på samme teknik som den normale LASIK-teknologi. Forskellen er, at der ved standard LASIK benyttes en mikrokeratom (mikrokniv) – altså en mekanisk genstand – til at skære hornhindelamellen (den yderste flap på øjet) af med.

Med Femtosekund-LASIK bliver der i stedet brugt en meget nøjagtig laser til at udføre samme snit. Der er tale om en infrarød laser på tykkelse med det der svarer til 1/300-del af et enkelt hårs tykkelse. Dermed kan en LASIK-behandling udføres helt uden mekaniske apparater.

Femtosekund-laseren arbejder sig som en scanner gennem vævet fra den ene side til den anden. Hver enkelt skud fra laseren giver en lille mikroluft-blære, som ligger nøjagtig i den ønskede dybde i hornhinden.

Professor Kaskaloglu og team foran maskinen Femtosekund / IntralaseFordele ved Femtosekund-laser:

• Metoden er den mest skånsomme for øjet, eftersom flappen kan laves tyndere og glattere.
• Man får sikrere og en mere nøjagtig præparation af hornhindeflappen til LASIK-behandling.
• Anvendes på patienter med tyndere hornhinder eller specielt stejle eller flade hornhinderelieffer.
• Ved nogle hornhindeforhold med specielle hornhindekrumninger eller svagheder, samt ved tidligere komplicerede tilfælde.
• Helt automatiseret indgreb – nedsætter risikoen for komplikationer.
• Mindskning af snitbetingede komplikationer.
• Mulighed for at behandle større synsfejl.
• Højere præcision i snittykkelsen.
• Behandling af specielle og svagere hornhinder.

KirurgiRejser anbefaler Femtosekund/Intralase, for et optimalt resultat.

ReLEx Smile – sikker laserbehandling uden ardannelse

Femtosekund har været en videnskabelig anerkendt behandlingsmetode til korrektion af synsfejl i mange år. Relex Smile-behandlingen muliggør en endnu mere skånsom, blid og komfortabel synskorrektion. Relex smile reducerer desuden flere behandlingsrisici og egner sig til patienter med højere synsfejl.

Indtil for ganske nyligt var det påkrævet under en LASIK-behandling, at kirurgen præparerede en flap af det yderste hornhindelag, som så ville blive foldet til side for at selve laserbehandlingen kunne finde sted i det underliggende hornhindelag. Relex Smile teknologien muliggør nu en øjenlaser-korrektion uden flap, hvilket gør behandlingen minimalt invasiv.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram