ICL Øjenlaseroperation

ICL er forkortelsen for Implantable Contact Lens (implanterbar kontaktlinse). Med ICL får du korrigeret synsfejl ved, at der indsættes en kontaktlinse foran øjets egen linse. ICL holder resten af livet og kan hverken mærkes eller ses.

En ICL-behandling er også mulig ved høje synsfejl (nærsynethed højere end -10 dioptrier og langsynethed højere end +3 dioptrier) og ved tynde hornhinder, hvor en laserbehandling ikke er en god løsning. Med en ICL-behandling kan du vinke farvel til briller og kontaktlinser. ICL er en kunstlinse, der korrigerer synsfejl permanent.

ICL er en skånsom metode for korrektion af synsfejl, også ved høje synsfejl. Selv i tilfælde, hvor en laserbehandling ikke er mulig, vil det være muligt at opnå en hverdag uden behov for briller og kontaktlinser ved ICL

Synskorrigering med ICL-kontaktlinse

I modsætning til almindelige kontaktlinser indsættes den implanterbare kunstlinse i bagkammeret mellem iris og øjets naturlige linse. Her bliver den resten af livet og er hverken synlig eller mærkbar. I samspil med den naturlige linse sørger ICL for, at lyset dirigeres korrekt ind på nethinden og korrigerer dermed synsfejlen. Efter ICL-behandlingen kan kunden igen se skarpt – uden brug af briller eller kontaktlinser.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram