Irreversible Electroporation (IRE) Nano Knife i Udlandet

En operationsmetode kaldet NanoKnife ®, der bruger elektrisk strøm til at ødelægge kræftknuderne. behandlingsmetode til patienter, der har bugspytkirtelkræft, der ikke kan opereres, fordi kræftknuden er vokset ind i blodkarrene eller i bugspytkirtlens naboorganer

Denne behandling kan være en mulighed, hvis du har bugspytkirtelkræft, der ikke kan opereres, fordi kræftknuden er vokset ind i blodkarrene eller i bugspytkirtlens naboorganer. Der er tale om en ny behandlingsmetode med elektrisk strøm. Forsigtigt sætter lægerne strøm direkte til kræftknuden og ødelægger den, uden at man skader det raske væv i karrene og naboorganerne.

Nogle gange kan bugspytkirtelkræft ikke opereres bort, fordi operationen vil gøre for meget skade. Enten fordi kræften er vokset ind i det omkringliggende væv, eller fordi den sidder, så man ikke kan komme til den.

Behandlingen foregår under fuld narkose og tager nogle timer.

Uden at åbne kroppen op som ved en normal operation fører lægerne forsigtigt ved hjælp af ultralyd op til seks nåle (elektroder) ind i kroppen, og placerer dem rundt om kræftknuden. Så sender man elektriske strømstød med højspænding ud imellem nålene med millisekunders varighed.

Det ødelægger kræftcellernes cellemembraner. Kræftcellerne bliver ustabile og begår til sidst “selvmord”, så kræftknuden går til grunde.

De elektriske strømstød skader ikke det omkringliggende bindevæv og blodkar. Og når først kræftcellerne er døde, fjerner kroppen dem af sig selv og erstatter dem med raske celler.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram