Fuda Cancer Hospital

KirurgiRejser har tidligere i en årrække haft et samarbejde med Fuda Cancer Hospital, Guangzhou,  Kina vi sendte flere tusind patienter til behandling på hospitalet fra hele Skandinavien. Omkring 2010 var vi dog nødsaget til at stoppe samarbejdet, da der manglende klinisk evidens for nogle af behandlingstyperne som hospitalet benyttede – dette er dog ikke længere tilfældet, hvorfor vi har genoptaget samarbejdet med hospitalet, som allerede dengang leverede flotte resultater i behandlingen af vores patienter.

Blandt de mest velrenommerede og besøgte kræfthospitaler i verden

Fuda Cancer Hospital er blandt de mest velrenommerede og besøgte kræfthospitaler i verden. Hospitalet er beliggende i Guangzhou i Kina og er en del af en hospitalskæde som har mange filialer i både Kina men også resten af verden. Fuda Cancer Hospital beskæftiger sig udelukkende med kræftbehandling og er det største af sin slags i Kina med mange års erfaring.

Hvert år får hospitalet tildelt midler til forskning i behandling af kræft og har hidtil fået tildelt mere end 2,5 mio. USD til formålet.

Hospitalet har fokuseret på tidlig diagnose og behandling af forskellige kræftformer i organerne i bugspytkirtel, lever, lunge, bryst, livmoder, mave, spiserør, tunge, prostata og hud. Hospitalet tilstræber løbende at levere høj kvalitet og problemfri kræftbehandling til alle patienter over hele verden.

Ud over konventionelle metoder til kemoterapi, strålebehandling og kirurgi har Fuda Cancer Hospital været nyskabende i anvendelsen af sin unikke “3C + P” -creceptebehandling, og bl.a.  Cryosurgical Ablation (CSA), Cancer Microvessel Intervention (CMI), Combined Immunotherapy for cancer (CIC), og Personalized Therapy, samt andre nye teknologier som NanoKnife og Seed Knife Branchytherapy, men også radiofrekvensablation, fotodynamisk terapi og bioimmunoterapi.

Administrerende direktør

Administrerende direktør (president and owner) er Prof. Xu Kecheng, en berømt og højt respekteret specialist inden for generel onkologi og gastroenterologi. Ærespræsidenten er Prof. Wu Mengchao, som er akademiker fra det kinesiske videnskabsakademi. Hospitalrådgiveren er Prof. Wang Zhenyi, som er en anden akademiker, som ligeledes arbejder for Fuda Cancer Hospital.

Hidtil har Fuda Cancer Hospital udført mere end 7.000 tilfælde af cryoablation – det største antal af cryoablation-behandlinger foretaget på ét hospital i hele verden.

Fuda Cancer Hospital har fået et fantastisk ry for deres glimrende behandlingsmetoder fra mange lande rundt omkring i verden, herunder alle de sydøstasiatiske lande, USA, England, Spanien, Danmark, Holland, Rusland mv.

Fuda Cancer Hospitals mission er at gavne patienterne med deres innovative behandlingsmetoder og at vise, at den bedste kræftteknikker i verden, ikke har nogen grænser.

Fuda Cancer Hospital har medvirket i et bredt antal af nyhedsmedier og presse- og tv-stationer verden, inklusiv Associated Press (AP), Reuters, BBC og flere danske nyhedsmedier sammen med KirurgiRejser. Fuda Cancer Hospital har endvidere medvirket i nyhedsmedier for nyligt i Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Canada, New Zealand, Danmark, China Central TV Station (CCTV), Health News og People’s Daily. Fuda Cancer Hospitals resultater og succesfulde beretninger om patienten bliver rost af mennesker over hele verden.

NB: KirurgiRejser gør opmærksom på, at vi på ingen måde kan holdes ansvarlig for behandlingens udfald. Nogle af behandlingstyperne kan stadig være på eksperimentelt niveau.

Det er vigtigt at understrege at der ikke tale om behandlinger der kan helbrede patienten, men derimod give en livsforlængende behandling som kan øge livskvaliteten for patienten.

Billeder fra Hospitalet

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram