Alkohol injektionskirurgi
(Alcohol Injection Ablation)

Princip

Ren alkohol (det vil sige ethanol) forårsager svulst-ødelæggelse ved at trække vand ud af svulstens celler (ved at dehydrere cellerne) og denaturere celle-proteinstrukturen. Dette resulterer i komplet fjernelse af svulsten.

Metode

100 % ren alkohol sprøjtes ved hjælp af en meget tynd kanyle, der guides af ultralyd eller CT, ind gennem huden (perkutant) og ind i svulsten. Det kan tage op til fem eller seks behandlinger med injektioner at ødelægge kræftsvulsten helt.

Indikation

Alkohol injektion kan bruges til patienter med følgende:

  • En enkelt kræftsvulst i leveren hvis den er mindre end 5 centimeter i diameter.
  • Op til tre læsioner mindre end 3 centimeter i diameter der er lokaliseret men ikke kan skæres ud på grund af deres placering i leveren eller tilhørende medicinske hensyn (cirrhosis).
  • En læsion der er omgivet af en skal bestående af arvæv (fibrøs indkapsling) og som ikke ligger nær leverens overflade.

Tumor respons

Tumor responsrater på alkohol injektioner er rapporteret til at være 90 – 100 % i tilfælde af leverkræft mindre end 2 centimeter i diameter, 70 % i tilfælde af leverkræft der er 3 centimeter i diameter og 50 % i tilfælde af leverkræft der er 5 centimeter i diameter.

Kontakt Os

KontaktFormular
International Health Care ApS
CVR: 28327218
Nannasgade 28
2200 København N
Email: info@KirurgiRejser.dk
Telefon: +45 35 38 77 77
Vi er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder kirurgi i udlandet. Vi har eksisteret siden ultimo 2004 og har med stor succes sendt tusindvis af nordiske patienter til udenlandske hospitaler.
Book en tid allerede nu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram